Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vekycha

Marketing

.......WriJEme Je Za NOwI PosTish........

zujoEvo vam nešto s čim bi ste po svojim očima trebali otkrit kakvi ste (ne znam koliko je to istina, ali nema veze):fino

Doll Avatars
Doll Avatars

BOJA

Tamnoplava – radi se o vrlo osjećajnom i nježnom biću, kojem je seksualnost jako bitna u životu.

Svijetloplava – ova osoba voli flert i zanimaju je površni životni užici.

Zelena – imaju mnogo energije i vrlo su inventivni i praktični. Trebat će ti mnogo vremena kako bi razumio spontanu i često svojevoljnu i upornu prirodu zelenookih ljudi. Genijalci vrlo često imaju zelene oči! S osobom sa zelenim očima htio-ne htio moraš izoštriti svoje intelektualne vještine.

Siva – osobe sa sivim očima vrlo su inteligentne i imaju bujnu maštu. One su uglađene i vrlo su izbirljive, bilo da se radi o hrani i piću bilo o prijateljima.

Crna – crne oči su vrlo rijetke i kad ih vidimo rijetko mogu proći neopaženo. Imaju jaku osobnost i svoje stavove iznose otvoreno i jasno, bez uvijanja, bez dlake na jeziku. Imaš li crnookog frenda, već si shvatio da ti koža mora što prije odebljati da bi postao imun na sve njegove opaske.

Smeđa radi se - o prijateljski nastrojenoj osobi. Često nisu baš pričljive pa ostavljaju rezerviran dojam, ali kad ih jednom bolje upoznaš, želiš ih zauvijek imati uza se!

Promjenljiva šarenica - ovaj pojam označava pojavu kad se u šarenici vidi bjelina koja se nalazi ispod nje. Radi se o osobi u čijoj se unutrašnjosti događaju jake turbulencije i koja je u velikoj suprotnosti sa svijetom. Po prirodi su duhovni, teško ih je zadovoljiti i razumjeti te imaju velika očekivanja od drugih.

Post je objavljen 21.02.2008. u 15:24 sati.