Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/badteengirl

Marketing

Ništa

Amy:

Weee… weć novi post?! Pa zdravo ljudi!
Ja sam u bedu . Weelikom bedu. Prekikinula sam s dečkom. Leom. A uskoro će tj. 3. ožujka Andrea organizira Weeeliki tulum. Dolazi se u parowima, cure biraju. A ja swog nemam!
S kim ići?!
Boris-mah, on je štreber. Argh Stalno me ljuti. ! srednje ide sa mnom.
Teo- sladak, 3 srednje…
Dominik- pa… ok je on. 2 srednje informatička…
Kristijan- zgodan, ide u 2 srednje u gimnaziju
S kim ići?! Dominikom, Teom ili Kristijanom?!
Znam. S…
Kristijanom. A Emy ide s Domagojem!
Supach. I tako sam ga pitala. Odmah je pristao. Smješio se!! Možda on nije tako loš. Ok je on. On sigurno owo čita pa ga ovim putem pozdravljam! On nema blog. Kaže da ga ni ne želi imati… Više nisam u bedu. Kad onaj glupi Leo (Argh!! Grrr…) Ide sa onom glupačom Anom. Ana je umišljena glupača i svi je dečki vole!! Ma… a kako kod vas?! Čujte na neke (sve) kommove nećemo stići odgovoriti, pa odgovaramo sa 1 komom, ponekad 2, ili 3, i tako… To bi bilo to od mene.

Bye!!
Vaša ludacha Amy!!wavemah
Peaggy:

Hay!!
Kako ste mi šta ima novog?! Kod mene samo novi susjedi i novi dečko. Ja i Leon smo prekinuli nismo se baš kužili, a osim toga Tina se uvalila za tulum. Da Andrea organizra weeeliki tulum. Kao što je Amy već napisala. E pa Tina ide s Leonom (Argh…) a ja idem sa… Neki dan se u kuću kraj moje doselila nova obitelj. Oni su prije živjeli u centru. Ja sam odmah išla upoznati moje nove susjede. Tamo su živjeli: Mama Tamara, tata Željko, Tena i Dorijan. Tena je išla u 1 razred srednje, u informatičku, a Dorijan u 2 razred geodetsko-tehničke škole. On ide za geodeta. Imali smo puno tema za razgovor. On voli skejtanje, isto ko i ja voli životinje, isto ko i ja. Ima psa Koka i mačka Terija. Ja sam mu rekla kako imam samo mačka Popija i da želim psa. Onda mi je pokazao svoj skejt, zakon je. Ja bi htjela takvog. Ali ja imam svoj. I on je cool. Ja se obožavam skejtat to mi je život. Samo da ovo razjasnim Emy se čita kako se i piše, a Amy se čita Ejmi. Da samo da znate. Onda da nastavim. nutrolleyesPar dana kasnije:
Došao je Dorijan do mene i rekao kako ima veliko iznenađenje za mene, i odveo me van. Tamo je stajao mali zlatni retriver. Presladak je. Nazvala sam ga Bobo. Slatkić mali. Sad mi upravo liže ruku, i mazi se. Dakle još me je i pitao hoću li biti njegova djevojka!!! NARAVNO!!=) Odgovorila sam mu sva sretna i njemu se osmjeh na licu pojavio. Tako slatko!! Da, nemojte se raspekmezit. Joj večeras imam spoj. Pa bi morala krenut sad.

Vaša ludacha Peaggy!! wavemah






Post je objavljen 21.02.2008. u 14:03 sati.