Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/radionicasnovaakcije

Marketing

Osnovne obavijesti i pravila aukcija

Svrha ovog bloga je da pomognemo onima kojima je pomoć potrebna, ponajviše financijska. Stoga smo odlučile pokrenuti blog na kojem ćemo objavljivati naše humanitarne akcije putem kojih sakupljamo novčane priloge. Naravno, novčani prilozi se neće sakupljati tek tako, nego će se oni sakupljati putem aukcijama na kojima ćete moći kupiti naše ručne radove, a ukoliko želite, možete i sami nešto donirati za aukciju.


Dakle, na aukcijama se možete nadmetati za pojedine predmete i to po sljedećim pravilima: (ona su većim dijelom preuzeta sa bloga Aukcija za Anju, ali smo ih malo doradili)


1. Predmet će se staviti na aukciju u obliku posta i to sa što detaljnijim podacima o predmetu, slikom, početnom cijenom predmeta, te uvjetima prodaje (način plaćanja i dostave, šifra predmeta).

2. Za pojedini se predmet nameće u komentarima ispod tog predmeta.

3. Nakon što je aukcija završena, biti će objavljen najviši ponuđač koji nas mora kontaktirati na radionica.snova.akcije@gmail.com u roku od 48 sati. Ako se ponuđač ne javi, predmet se vraća na aukciju sa posljednjom najvišom ponudom.

4. Ponuđač koji je osvojio predmet dužan je dogovoreni iznos uplatiti u roku od 5 dana nakon što je kontaktirao sa moderatorom.

5. Uplata se vrši na tekući račun moderatora bloga sa podacima koji su navedeni kod svakog predmeta. Nakon što se potvrdi da je uplata sjela, kupac će dobiti predmet u skladu s uvjetima prodaje koji su navedeni ispod samog predmeta prilikom aukcije.

Na ime: Vesna Melkić
Tekući račun: 2407000-3250080887
Model plaćanja: 00
Poziv na broj: datum na dan uplate
Svrha: šifra predmeta

6. Za one koji nemaju account na blog.hr-u: molila bih vas da mi prije licitacije pošaljete na mail vaše osobne podatke i nick koji ćete koristiti prilikom licitiranja.

Pravila će se mijenjati ako za to bude potrebe.

Elektra


Post je objavljen 21.02.2008. u 13:16 sati.