Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/temptinglemon

Marketing

Sve je u redu! Apsolutno!

Dakle, sve sta mogu reci je: KOJI SE KURAC DOGADA?

Ok, mozda sam i naporna i dosadna i osamsto drugih razloga zbog kojih ne bi mogla dobit objasnjenje. Ali nakon ovih dogadaja koji su se dogodili proteklih dana MISLIM DA JE TO NAJMANJE STO BIH MOGLA DOBIT.

U ponedjeljak me zvala doticna osoba na mobitel i pitala tko sam ja. Predstavila sam se, a onda mi je gospodin rekao da je dobio krivi broj. Kasnije sam vidjela da me ocito taj isti gospodin zvao i na drugi mobitel, pa mi je bilo presumnjivo za ''krivi broj''. Potrazila sam broj na internetu i zaisa dozivjela iznenadenje koje je pratila rijeka svih zivih i ne zivih psovki. Mene se provjeravalo. Provjeravalo se tko je ta kojoj se salju tolike provjere. Tko zna sto je u tom trenu prolazilo glavom tog covjeka koji mi se tako ljubazno ispricao. Mozda je cekao da mu se sa druge strane javi neki stariji glas, jer je bio ocito iznenašen sto razgovara sa nekom mladom osobom.

Jucer mi je Helena kopirala dio razgovora. Pitanje koje je ona postavila i onaj jednostavan odgovor ''ne znam''. Da, ti ne znas. Sta onda ja trebam napravit?

Igrom sudbine, Giga mi salje poruku i dio njenog razgovora. ''Nije mi ona cura :)''. Da, smajlic mi je tu dosao kao sol na ranu. Da je u pozadini svirala pjesma Hladnog piva ''Nije sve tako sivo'' mislim da bi sve letilo kroz prozor. Pjesma tocno moze opisati kako se covjek osjeca u talkvim trenucima.

Nakon toga svega sam shvatila da mi se vratila temperatura koja mi nije trebala. Cijelu noc sam imala groznicu i namjestala se po krevetu.

Danas sam dobila odgovor da nije nista! I da je sve u redu. Gle, mozda sa tvoje strane je. ALI MENI NIJE U REDU! :)

-.-

Post je objavljen 21.02.2008. u 11:48 sati.