Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zecjaposla

Marketing

Danas je naš rođendan!

Ja sam Elly, volim se predstavljati kao starija sestra makar nam mama nikad nije obznanila koja od nas dvije ima tu privilegiju, ali pošto sam ja odlučnija i uvijek se nekako izguran naprijed, sama sam si uzela to pravo! Ljudi nas teško razlikuju, govore da smo identične, ali ja se s tim ne mogu složiti. Naime ja nasred leđa imam tek malu crnu točku dok moja sestra ima cijelu crtu, moji su obraščići pufastiji i jače su mi izražene oči. Jako se volim družiti sa ljudima i puse im davati kiss jer su mi puno draži od moje sestre, ona je tak uobražena i uvijek se drži po strani.

Photobucket

Ja sam Izi. Trebala sam se zvati Izidor, ali kada su shvatili da sam ja ustvari curica samo su mi skratili ime da se ne moraju puno mučiti smišljajući nova imena. Za moju sestru su također mislili da je dečko makar ona to neće priznati, i trebala se zvati Albert. Mislim da je moje ime ipak ljepšeyes.
Među nama postoje razmjerice, kao i kod svih ostalih normalni sestara, samo što ja uvijek izvučem deblji kraj, odnosno ostanem bez više krzna. Njoj ne smiješ uputiti krivi pogled i već je spremna na fight! Najljepše mi je izvaliti se u svojoj kućici i tako provesti cijeli danzijev. Ništa to ne može zamijeniti.

Photobucket

Danas nam je rođendan, i to prvi! Više nismo loptice tupastih njuškica kao što smo onda bile, da nas je svatko želio primiti, makar još uvijek žele nas maziti. Sada smo već prave dame.

Photobucket

Lijepi pozdrav, i očekujemo puno poslastica kao poklone smijeh

Post je objavljen 20.02.2008. u 10:15 sati.