Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/8c1osbj4ever

Marketing

ola ljudeki....

mmm..ajde da i ja napišem malo post...a nema ništa nowo mislim ima..al ewo da nemislite da sam zaboravila na ovaj blog..nisam..iako po ostalome svemu vidim da svi ostali jesu ali nema veze ..bjiga me..e da ..da se samo pohvalim sutra mi je RoĐeNdAN..JEEE..hehe..ma ja se nikad ne hvalim..i da u školi je dobro,...donekle..joojjj..ma ima puno toga za učit..mislim da nitko nije od nas pao ..mislim na to da nitko nije imao 10 jedinica i sl.. a l nema veze..nisam se o svima informirala..šta ćeš... neću se ja svima javljat. :-)..a gdje su komentari????????
ajde možda dugo ostane 0komentara ispod owog mog onako kraćeg posta ali nema ni to veze..bitno je da sam ja napisala taj post..ljudi nisam vas zaboravila (mislim da ne misle svi kao ja al nvm)..i da STERAN VAM BOŽIĆ I NOWA GODINA..svima onima kome nisam čestitala iz nekog vjerovatno glupog razloga..
ajde idem ja sad...nowih slikica 8c razreda nema jer nema više ni tog 8c razreda..al nema veze...možda neko i napiše post..i stavi neke slike..možda budem i ja..ne znam razmislit ću o tome..jojj ..ma dobro ajde idem ja sad.iddem malo "učit" i pisat zadaću..i ne znam idem nešt radit..jooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjma kisssssssssss..volim vas sve..


VeJiK@ PuS@ Od W@Sh€ jOp€

Post je objavljen 20.02.2008. u 20:18 sati.