Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninjaicar

Marketing

Psmtr evo 2. posta:D



kao sto znate glupi dino i coravi ja se upustili u pisanje bloga, mislim bolje da smo jurici dali da igra biljar il zoka zmire po danu, al necemo spominjat nicija imena, nebi bilo uredu. ev me pisem post, gledam tv i ova me jebena pjesma jebe u glavu vise a neda mi se ugasit. jucer smo zoku malo isprcali u mozak tolko da je jadan popizdio, sori jos jednom xD. castim te u subotu:D, idem s delicem tuc babe po pijaci za pare, njemu treba 200kn za wow xD meni za alkohol. danas nisam bio u skoli, bilo mi je muka.. da...xD, tak da neam previse inspiracije al bude slika danas/sutra. pasmater sad sam tek skuzio da ovu pjesmu na blogu nemogu ugasit sa daljinskim od DVDa, al ajd i to sam uspio
nea teorije da pustimo da ovaj blog zamre. postovi ce stizat svako malo, zoka imas cvrstu konkurenciju:D
ps
@ cigo imam tvoj wc, kod mene je
@ toni JBMU MATER OKANI SE TOG WOWA xD


iiiiiiiii eo ga stize i drugi post
kao sto hofman vec rece bolje da smo zoki dali da ruši nes neg da smo ja i on poceli pisat blog al jbg sta je tu je
ii eto dns u skoli bilo supeeeer premjestili nas u drugi razred (tam die despot iso(kreteni rade sranja pa osli prekoputa ravnatelja)) al sad smo mi tam sami (bar sranja mozemo radit :D) i tak e delicu netrea teb za WOW para, de sta ti je ma ne netrea ti, ja cu te ubit ovih dana jer stalno pricas o tom WOW-u i sad ga i hofman poco spominjat u postu (izbit cu mu to iz glave)
sta jos da vam napisem slike ce bit ovih dana
i hofmane ovoooo nece zamrjet si puko moramo bit konkurencija zoku
i e da nezaboravim juce smo zoku zaebavali komp mu doso do kriticnih 97 stupnjeva Nivesovih ovaj Celziusa (a neb zvao na veceru :))
i eto to bi bilo to od nas za sada


Post je objavljen 20.02.2008. u 17:37 sati.