Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bonjovigirl15

Marketing

BON JOVI SNIMAJU DOKUMENTARAC...

Da..da ...ljudi moji dobro ste pročitali...stigao je i taj povijesni trenutak. Prije nekoliko dana procurila je vijest da će uskoro početi snimati dokumentarac o životu benda.Dokumentarni film još uvijek nema naziva, a nije ni određen datum izlaska, no poznato je ime redateljice. Riječ je o Barbari Kopple, redateljici dokumentaraca koja je za svoj rad već nagrađena dvama Oskarima. Evo što je Richie izjavio:"Kroz sve ove godine zajedničkog rada nismo zabilježili mnogo važnih trenutaka, te smo zaključili da bismo trebali napraviti kvalitetan dokumentarni film o svom radu"
Poznato je da bend već niz godina dobiva hrpu ponuda o tome da se snimi igrani film o njima,ali oni to odlučno odbijaju uz objašnjenje da njihova priča još uvijek nije završena. No, jednom je Jon izjavio da se šalio s Richiem, te da su zaključili kako bi im bilo najdraže,ako dođe do toga, da ih utjelove Mat Damon i Ben Affleck!!!
P.S.- sljedeći post će vjerojatno biti za Jonov rođendan 02.03.
P.S.-u prošlom post sam stavila link stranice na kojoj sam kupila onaj box set. Mislim da je koštao,sa poštarinom, negdje oko 350 kn--možda više.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 20.02.2008. u 09:59 sati.