Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frankinsvijet

Marketing

Stigla je stajalica...

Zahvaljujući ljudima koji su prepoznali našu situaciju a i Frankine potrebe, naručili smo stajalicu za Franku koju je u cijelosti financiralo Odvjetničko društvo Mikulčić-Lončarić-Bahun-Topić. Čim su čuli da Franka treba pomoć odazvali su se i odlučili da će oni Financirati stajalicu koja je Franki neophodna za njen daljnji razvoj. Cijena stajalice je 11.210,00 kuna. Zahvaljujemo vam što ste otvorili srce i niste okrenuli glavu od našeg problema.
Jučer je stigla stajalica za Franku. Neopisiv doživljaj,Franka je bila presretna.Nećete vjerovati kako se dnevni raspored promijenio u jednom danu radi stajalice. Franka uživa u njoj, a najgore je kada mora izaći iz nje, plače i moli da ju ostavimo još malo.Rekla je teti Patriciji fizioterapeutu koja vježba sa Frankom svaki dan, da mora kupiti smoki koji će ona u stajalici staviti u posudu i pojesti.Moramo sa Frankom dogovarati termine za stajanje, koliko će trajati i u koje vrijeme.U početku se ne preporuča dulje od 10-15 minuta po 2-3 puta na dan. Stajanje pomaže u normalnom razvoju kukova,povoljno djeluje na razvoj muskulature, a poboljšava i psihološko stanje. Presretni smo,cijela obitelj se skupila, dugo smo čekali ovaj trenutak.
Moramo zahvaliti i drugim ljudima koji misle na nas. Svakim danom stižu nam mailovi podrške za našu daljnju borbu sa Frankinim problemom. Svaki njen pomak, njena riječ i pokret, pokazuju napredak, uz vas i vašu pomoć osjećamo da nismo sami.

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 19.02.2008. u 16:50 sati.