Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lanalossy

Marketing

Druga prilika!!!!

Hoće li i nas netko spasiti???
Psi u šinteraju mogu se vidjeti svakoga radnog dana od 8 do 12 sati na adresi I. Stara Peščenica 69 (ulaz iz Planinske ulice), a o psima se može raspitati svakoga dana na kontakt mobitel 091/582-0073


Image and video hosting by TinyPic
Hoće li i meni netko spasiti život?

apušteni psi, kao žrtve loših gospodara, nastavljaju biti žrtve kada bivaju ulovljeni od strane šintera i smješteni u kaveze šinteraja. Hladni i vlažni kavezi, površine jednog kvadratnog metra, smješteni u mračnoj prostoriji šinteraja, jedini su, i kada ne bi bilo Akcije SPASIMO PSE IZ ŠINTERAJA, i posljednji dom koji ovi psi dobivaju tijekom svog tamošnjeg boravka od 30 dana. Ukoliko ih u tom roku nitko ne prigrli i udomi, oni će biti ubijeni. U kaveze šinteraja dolaze i psi koji imaju vlasnika, ali su se izgubili. Stoga molimo vlasnike, koji su izgubili svog psa, da ga najprije potraže u kavezima šinteraja.



Budući da šinteri svakodnevno kreću u lov na nove žrtve, ovoga tjedna u šinteraju ili na čuvalištima akcije svoj novi dom i spas čekaju dolje navedeni psi. Sljedećih dana vidjet ćete novoulovljene, jer šinteri stalno love.

NAPOMENA: Volonteri akcije ne znaju prava imena pasa, pa su sva imena privremena, tj. izmišljena, radi lakše evidencije Akcije.

Image and video hosting by TinyPic

SLAVIMO VELIKI JUBILEJ - SPAŠEN JE 3000-ti PAS IZ KAVEZA ZAGREBAČKOG ŠINTERAJA
Image and video hosting by TinyPic

Molimo vas spasite nas!!!Help please???


Post je objavljen 19.02.2008. u 14:02 sati.