Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

Na natječaj za Palach se neće moći javiti onaj tko ima komunalni dug prema Gradu dulje od dva mjeseca

Na današnjoj sjednici poglavarstva najavljen je natječaj za zakup kluba Palach koji će se raspisati krajem tjedna, a trajat će do 28. ožujka. Odlučeno je da će od ukupnih 682 metara kvadratnih, njih 600 biti namijenjeni kulturnoj djelatnosti, dok će 82 metara kvadratnih biti namijenjeno ugostiteljskoj djelatnosti.
Na natječaj će se moći javiti gotovo svi, od kulturnih udruga, do tvrtka koje se bave kulturaom i ugostitelja, no ugostitelji će morati imati potpisan ugovor s udrugama koje se bave kulturom.
Kriterij za dobivanje zakupa je što bolji kulturni program koji uključuje glazbenu, filmsku, književnu, izložbenu i multimedijalnu djelatnost.
Na današnjoj sjednici je usvojen i dodatak natječaju prema koje se na natječaj ne mogu javiti one pravne ili fizičke osobe koje imaju komunalni dug prema gradu dulje od dva mjeseca. Naime, ta odluka je donesena s namjerom kako bi se izbjegla sadašnja situacija s MMC-om, pa kako stvari stoje, MMC se neće moći prijaviti na novi natječaj.
Cijena zakupa prostora iznosit će 1,45 eura po metru kvadratnom, što je prema mišljenju poglavarstva simbolična cijena iz razloga što na istom prostoru, ugostitelji plaćaju 17 eura po metru kvadratnom. Time će se prema mišljenju gradonačelnika osigurati odgovornost i ozbiljnost zakupca prema prostoru.
Trajanje zakupa iznosit će pet godina, te je još jednom istaknuto da Grad ne namjerava mijenjati namjenu kluba Palacha, koji će imati radno vrijeme sukladno s zakonom o ugostiteljskoj djelatnosti.


Post je objavljen 19.02.2008. u 11:05 sati.