Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lanalossy

Marketing

Sara i bebe

Image and video hosting by TinyPic

Mjesecima su Sara i njezina kćer Mala živjele u parku u zagrebačkom naselju Malešnica. Kako to obično biva s napuštenim psima, neki su ih hranili, neki su ih tjerali, neki su ih mazili, a neki su tukli. A onda se, kako to obično biva, Mala počela debljati i 29. lipnja je rodila ni više ni manje nego 10 malih beba – pet dječačića i pet curica. Svoj brlog je pronašla ispod cijevi na jednom gradilištu. Dobri ljudi su je hranili, a Sara je na smjenu čuvala unuke. Nažalost, ubrzo su djeca iz naselja dosađujući se nakon prestanka škole, otkrila brlog i male, posve slijepe bebe. Počele su čudne dječje igre pa su izvlačili bebe iz brloga, nosili ih naokolo, skrivali i vraćali. Roditelji djece nisu bili zainteresirani za suradnju, pa smo uz pomoć prijatelja i donatora malu obitelj privremeno smjestili u hotel u kojem mogu biti svega deset dana. Mama Mala nam je jedne olujne noći priredila pravu dramu – nestala je i satima je nije bilo. Srećom, vratila se i sada su svi opet na broju.

Image and video hosting by TinyPic

Sara je križanka u tipu njemačkog ovčara i ima oko godine i pol. Njezina kćer je stara svega 8 mjeseci. Jako su dobroćudne, umiljate i povjerljive kujice ali i pomalo povučene, što nije ni čudo s obzirom da su bile prisiljene preživjeti na cesti. Obje obožavaju djecu. Prekrasno je vidjeti pse koji unatoč odbacivanju nisu izgubili povjerenje u ljude.

Cijela ova obitelj traži svoje domove i svoje ljude kojima će za uzvrat biti prijatelji do kraja života. Bebe će se moći odvojiti od mame najranije 20. kolovoza.

10.11.2007
Od 10 beba mame Sare, svoj dom traže još tri dečka i jedna cura. Sada su stari 4 mjeseca, vrlo su druželjubivi i uvijek dobre volje. Svaki susret s njima je šarmatno vješanje po hlačama garnirano s pogledom u očima koji govori ''Uzmi mene, uzmi mene!''

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 18.02.2008. u 21:21 sati.