Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jovigirl

Marketing

Posebni dio - Bon Jovi - Have A Nice Day (album)

Neću sad ništa posebno govorit o mom personal lifeu jer sve o meni (šta možete znat) van je mom blogu (prvom) : http://onlybloghihi.blog.hr .......
svratite...
Onda da počnemo...
Have A Nice Day
Bon Jovi

HAVE A NICE DAY
Izdavač: Def Jam / Aquarius Records
Datum izlaska 20.9.2005.
Ocjena albuma : * *
Popis pjesama Have A Nice Day :: I Want To Be Loved :: Welcome To Wherever You Are :: Who Say's You Can't Go Home :: Last Man Standing :: Bells Of Freedom :: Wildflower :: Last Cigarette :: I Am :: Complicated :: Novocaine :: Story Of My Life :: Dirty Little Secret (bonus track)
Svoj deveti studijski album - "Have A Nice Day", je svojevrsni nastavak albuma "Bounce" iz 2002.godine.

Prvi singl skinut s albuma, ujedno i pjesma koja otvara ovaj glazbeni uradak, je "Have A Nice Day". 'Jake' gitare i grub Jon Bon Jovijev glas odmah pokazuju što možemo očekivati od ostatka albuma. Dečki su se definitivno maknuli od zvuka koji su imali na albumu "Crush" iz 2000. godine i vratili korijenima. Na neki način.

Navodno je tekst za pjesmu inspiriran predsjedničkim izborima u SAD-u, 2004., tj. Jovijevim razočaranjem s rezultatima istoga. A kad smo već kod tekstova, moram reći da su me se sami lyricsi poprilično dojmili, više nego cjelokupni 'sound' albuma. Posebice u pjesmama "Welcome To Wherever You Are" i "Wildflower".

Jedna od pjesama na albumu posvećena je Bob Dylanu ("Last Man Standing"). Osim što je Dylan poslužio kao inspiracija za tu pjesmu, i njegov klasik "Chimes Of Freedom" je poslužio da se napravi nešto slično, pa je tako nastala pjesma vrlo sličnoga naziva - "Bells Of Freedom". Daleko, daleko od Dylana, ali ako ništa drugo, možda pjesma postane hit singl, pa i bude neka korist od nje.

Osim već spomenutih "Welcome To Wherever You Are" i "Wildflower", izdvojila bih kao svoje favorite još i pjesme "Complicated" i "Dirty Little Secret", koja dolazi kao bonus track. No unatoč ovih nekoliko favorita, moram reći da me se album u cjelosti i nije previše dojmio. Priznajem da nisam neki veliki fan, ali ipak, od benda koji je na sceni već 20 godina, očekivala sam puno više. Koju novost, a ne preočito ponavljanje.

Post je objavljen 18.02.2008. u 20:19 sati.