Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brineta666

Marketing

BOOOOK LJUDIĈI

Pa evo da napisem novi post. Vec dugo nisam pa bi bio red vec!!! Neznam jos ni o cemu cu pisat. Neznam odakle da pocnem. Pa prvo da napisem jednu stvar koja me vec dugo muci... U vezi s ines, neznam kaj vi svi imate protiv nje. Zenska je super, a bbbroman i takvi neka se ne obaziru na nju ak im smeta!!!! I..... OSTAVITE JU VISE NA MIRU!!! I streberi neka se ne javljaju. Ko ima nesto protiv nje neka joj to kaze u lice, a ne da prica uokolo.
UPS, njoj sam rekla da ne pise vise o tome a sad sam ja pocela. Al nema veze. I rascistite to vise jednom zauvijek.
A sad ju ostavite na miru.
U subotu sam trebala ic van al nisam ko i obicno. Nadam se da su se ovi koji su isli dobro proveli!!! Kaj jos....... pa bili su u crossu koliko sam ja cula, pa ih sad sve pozdravljam.!!!
Kod mene vam nema bas nista zanimljivo pa nemam o cemu pisat, heh, i tak. U skoli je sve po starom i imam jedinicu iz engleskog i neda mi profesorica ispravit . rekla je da se mora pacat. Ah ti njeni glupi ispadi. Za sad bi to bilo sve i probat cu napisati jos koji novi post. pozz mimi, teni, ines, hazzy, skari, luki, elli, nataliji, ivi, mariji, ivi i ostalima. Koga nisam napisala nadam se da se nece ljutit. pozzzzzzzzzzzz svima!!!!!!!!!!!!!!!!
Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 18.02.2008. u 19:07 sati.