Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

VATRA PROGUTALA KUĆU

STARI GRAD

Vatra progutala kuću obitelji Vukalić......Fikret i Amira sa djecom Elvirom i Devlom ostali bez ičega...

U Starom Gradu kod Bužima izgorjela je kuća Fikreta Vukalića. Požar je prvi primijetio gluhonijemi Fikretov otac Hasan, koji je dotrčao i pokušao bilo šta spasiti, pri čemu je ugrozio svoj život.Mještani su spriječili Hasana da ulazi u kuću u kojoj se već bilo zapalilo više automobilskih guma i pet metara drva složenih u prizemlju.

Pripadnici Vatrogasne službe Bužim ubrzo su stigli na mjesto događaja i uspjeli su spriječiti širenje vatre na susjedne kuće. Srećom, obitelj Vukalić prošla je bez ozljeda, ali im je izgorjelo sve što su imali. Sumnja se da je uzrok požara dotrajala električna instalacija.Fikret Vukalić ima suprugu Amiru, desetogodišnjeg sina Elvira i četverogodišnju kćerku Devlu. U obitelji niko ne radi, a Fikret je upravo sređivao papire za odlazak na rad u Sloveniju.

Vukalići su se privremeno smjestili kod rodbine i susjeda, a kako nam rekoše, pomoći će im da ponovo dobiju krov nad glavom.Firma "Kovgrad" iz Bužima obavezala se da će očistiti teren i ponovo pripremiti temelje, a dio cigle za kuću obećao je "Ljubijankić-S-comerc". Međutim, to neće biti dovoljno da se kuća makar pokrije, pa je bilo kakva pomoć itekako dobrodošla. Dnevni Avaz

Post je objavljen 18.02.2008. u 16:56 sati.