Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/roker45

Marketing

Hard rock Folk

Možda će netko pomislit da sam izgubio identitet,ili sam pobrkao lončiće,whatever,ne znam kako počet a znam šta 'oću reć...Pretpostavljam da netko nije čuo za Miroslava Ilića,folk zvijezdu iz Mrčajevaca kod Čačka,čovjek gentleman i nije se u ovom ratu uprljao izjavama..Dakle korektan i on nije sporan..Onda,MOŽDA netko nije čuo za Posušje,ili ne zna gdje je to.E,to je mjesto Ljube Česića Rojsa i po tom je najpoznatije u Hrvatskoj.I to nije sporno,gradić ko gradić.u Hercegovini.
Onda,mislim da su svi čuli za HARD ROCK CAFFE..Ovaj naš u Zagrebu u Gajevoj,po meni ne zaslužuje to ime,a uzgred budi rečeno i njega je preuzeo tip iz Posušja ili okolice..E,u tom Posušju postoji Caffe "takvog" imena i u njemu pjeva folk zvijezda iz Mrčajevaca kod Čačka,rečeni M.Ilić..
Daklem.
Na jednom blogeru rustikalnog tipa vehementne pismenosti pročitam poziv na "Dernek" u HARD ROCK CAFFE u Posušju dje ima pjevat Miroslav Ilić.
Da se ispričam ljubiteljima takve muzike,ja je ne mrzim,ali,jebiga,kako bi izgledao koncert "Azre" u Lisinskom?
Il' sam ja isp'o iz štosa?

/Tekst je star 2 mjeseca i objavljen na roker.bloger.hr,a nedavno je i vlasnik licence "Hard rock caffe" dobio spor na sudu u kom Hard rock u Gajevoj nema pravo uopće nositi to ime/

Post je objavljen 18.02.2008. u 14:47 sati.