Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/masterofwishes

Marketing

Kama Sutra - Ananga Ranga - Mirisni vrt - Tao

Moram priznat da mi se sexualni život bitno popravio od onog legendarnog posta ( prije četri pet mjeseci ) kad je bio tako ah budimo iskreni - mizeran reklo bi se nikakav. No bio je to samo sticaj ružnih okolnosti.
Znam da sam oduvijek volio sex. I da mi je to bio jedan od bitnih faktora u životu. Probao sam ga na razovrsne načine i sa raznovrsnim damama koje su mi to, bogu hvala omogućile.
Kao što se da primjetiti mogu vrlo otvoreno govoriti o tom, a da se ne hvalim, i da nisam egzibicionist i da nebudem nemoralan i da pazim na ćudoređe i t d.
Nemojte me porediti sa drugim muškarcima ( na kraju krajeva ja uvijek puštam druge - da budu drugi :)) Kao što vidite nisam ni egoist ni egoman.
Jedan sasvim normalan lik, tip, faca ili kako li se sve to ne kaže danas.

Za sada bih Vas samo pitao dal Vam se popravio ili pokvario sexualni život u zadnjih pola godine !?

A onda mi u sljedećim postovima možete pomoć da sastavimo najerotičniji meni, koristimo prirodne afrodizijake, isprobamo sve poze koje možemo napravit, vodimo ljubav na najnevjerojatnijim mjestima,, i svašta još.
Dame i kurve, prostakuše i plemkinje, šefice i sluškinje, domine drage i prijatelji moji odreda fakeri idemo u svijet tjelesnog i duhovnog sexa.

Sexa ? Seksa ! Sexa?! A ha sexaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :):):)

Rod Stewart - Do Ya Think Im Sexy?

HOT CHOCOLATE YOU SEXY THING

Anita Ward - Ring My Bell (1979)


Post je objavljen 17.02.2008. u 23:56 sati.