Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Stefan Lupino na Cvjetnom trgu (i štandu Zelene liste)

Jučer je sranka Zelena lista, pridružena članica Europske zelene stranke, treći put imala štand na Cvjetnom trgu, gdje smo prikupljaili potpise za Sisačku deklaraciju o klimatskim promjenama. Završna akcija, u više gradova, bit će slijedeće subote.

Neke fotografje sam već objavljivao pretprošlog i prošlog vikenda, pa nisam mislio objavljivati sada, ali evo jedna posebra prilika! Među zvjezdicama koja subotom šetaju špicom, pojavila se i jedna istinska zvijezda: svetski slavi erotski fotograf Stefan Lupino, sa dvije ljepotice,foto-modeli. Lupino sudjeluje i u humanitarnim akcijama, a povremeno njegove izložbe izazivaju kontroverze, No, ovoga puta je bitno: svo troje potpisali su Deklaraciju i stavili naše značke.

Fotografije snimio: Darko Stošić.


Lupino potpisuje Sisačku deklaraciju o klimatskim promjenama. Upute mu daje Sanja Stipandić, predsjednica podružnice Gornja Dubrava.

Photobucket


Lupino i članica Glavnog odbora Vesna Kušanić. U prvom planu jedna plinska maska, koju ponekad rabimo u prosvjedima protiv zagađenog zraka.

Photobucket


Jedna od modela također potpisuje.

Photobucket


Eh, ovdje ostajem bez teksta...

Photobucket


Nekoliko metara od našeg štanda, bio je štand studentica i studenata upravnog studija, koji su dijelili letke sa pozivom na tribinu povodom 10. obljetnice stupanja na snagu Europske povelje o loklanoj samoupravi u RH. Obećali smo doći, a Lupino i manekenke slikali su se s njima.

PhotobucketPost je objavljen 17.02.2008. u 19:45 sati.