Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andtherainwillkillusall

Marketing

Star Planet!!! ZOOM

Avril Lavigne
partyOpijanje u Las Vegasuparty

Kao što i priliči pravoj rockerici, Avril je 2008. god dočekala pijana k'o čep! Sa svojim je frendovima tulčumarila u jednom klubu u Las Aegasu. A kako bi ostalim posjetiteljima priuštila što bolji provod, nakon nekoliko pića vesela Avrilka u kariranoj suknjici uspela na šank. No na njemu se nije uspjela dugo zadržati pa su je frendovi ubrzo spustili "na zemlju". Ili joj se previše zavrtjelo u glavi ili je-naglo opet opet ožednjela!


Travis Barker (Blink 182)
deadLuđi nego ikad!lud

Iako njegov matični bend Blink 182 već dulje vrijeme ne pšostoji, bivši bubnjar Travis Barker ne da iz estradnih voda. Nedavno se u ovom "privlačnom" izdanju pojavio na dodjeli MTV-jevih nagrada u Las Vegasu, gdje je privlačio pozornost novinara i fotografa svojom "partviš" frizurom i istetoviranim vratom. Najviše se govorilo o njegovoj sudskoj tužbi što ju je podigo protiv tvrtke Rockstar koja proizvodi energetska pića, zato što su se navedno bez njegova dopuštenja koristili njegovom fotkom za promociju svojih proizvoida.


Amy Winehouse
cerekPlavuša za novog dečka!zujo

Ako ste mislili da će sljedeće što ćete pročitati o Amy opet biti vjest o nekom pijanom ispadu ili tučnjavi s mužem,ništa od toga. Amy je, čini se, odlučila uvesti promjene u svoj život-oostavila je muža koji je još uvijek u zatvoru, prohodala sa svojim proucentom Markom Ronsom, a odlučila je i postati plavuša! Kad se malo oporavimo do šokova, možda nam se i svidi!



Post je objavljen 17.02.2008. u 18:47 sati.