Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framavosta

Marketing

And the Oscar goes to...

E!


PATIENCE


Ne, ajmo ovako...(sad cu ja ka da san osvojila Oscara mahatiwave, plakaticry, slati pusekiss i zahvaljivati blablasvima koji su nam pomogli...)
Ovako stoje stvari:
Fala nasoj najvecoj legendi Gospodinu koji je uslisa nase molitve i ostvarija nam zelju!! Zatim velika fala svim dragim ljudima koji su nam izasli u susret, a bilo ih je, pa krenimo:
curama iz Dallas shopa - Maji i nasoj super Nani koja je na zamolbu samo doslovno potrcala pomoci i bila tu do kraja.
Fala gospodinu Danku Stefanovicu (Dallas records) i gospodi Lidiji Samardziji koji su totalno nepovezani s nama i svim sto nas mori, pokazali puuuuuuuuno dobre volje i jaaaako nam pomogli i izasli ususret!!!!
Onda fala HKK Zadar - bivsoj blagajnici Ani, novoj blagajnici, a posebno Neni koja se doslovno izborila za hrpu karata nasem krdu zeljnom dobre muzike i ostvarenju zelje!
A najveca fala Milicu koji se svim silama potrudija da dode do Gibonnija, i posebno gospodinu Gibi koji je bez imalo razmisljanja na upit gospode Lidije, prista posvetit u petak, 22.02. nasoj Mikeli "Hodaj"...
Na kraju krajeva, cak i da se nesto izjalovi, fala,fala,fala svima jer su stvarno bili predivni i pomogli puno!!!! FALA
Nadan se da nisan zaboravila nikog jer je bilo tu puno ljudi u akciji..A vama, lipi, fala na strpljenju - Nebo vas voli....




Post je objavljen 17.02.2008. u 13:35 sati.