Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minimaxine

Marketing

Pos'o, kuća, birtija..



...a meni sve na istoj adresi.

Ajme dosade headbangheadbangheadbang.

Destilerija moje birtije već izvjesno vrijeme ne radi. Nema potrebe; zalihe se nekako ne prazne, mada se i pilo i poklanjalo.
Nedovoljno, valjda smijeh.
Moram to ispraviti. Čim prije smijehsmijeh.

Višnjevaču najviše volim.
Ne, ne zbog Kengija i Fizija koji su mi dali recepte za varijante s rumom i rakijom kiss, mada.....ah. Degustirajući postajete poput njih, nepopravljivo, khm, romantični naughty.
Nda.
Baš je onako, m-m-m dooooobra zujo.
A tek torta s tim pijanim višnjicama...jogurtica, japanska, švarcvaldica, svejedno.
Okej, okej, neću vam više raditi gušte, ionako trenutačno ne možete smućkati taj afrodizijak. Maraske još nisu rodile, a sve druge višnje su, paaaaa...druge.

Ali zato ima meda. A i zainteresiranih za medicu. Tzv. medenu.
Rakijicu, ofkors belj.
Eto, Zuza me jučer pitala recept; kopala sam po arhivi, kopala, kopala...i koješta iskopala, hehe, no nećemo sad o tome, nego ajmo radit.
Pa tog dana - 11.07. ljeta gospodnjeg 2007. - otprilike 'vako sitnim slov'ma sitno piše:

"Ovo nije prava, pečena rakija od meda, nju potražite ovdje.

Za moju varijantu medice nabavite:

-1 litru lozovače
-30 do 35 dekagrama meda
-par čistih, praznih boca & čepova
-kuhaču
-lonac
-tri tjedna dobrih živaca rolleyes i strpljenja madblablapuknucu.

Dakle, lozu u lonac, dodajte med, kuhaču u ruke i miješajte naughty.
I još miješajte nut.
Zapalite si cigaru, pustite muziku i miješajte i dalje smokin.
Dok se sav, ali savsavsav med ne rastopi bang.
Ne zagrijavajte ni ne podgrijavajte NIŠTA ako bloga znate eek, meni se zbog brzopletosti & grijanja tri litre loze i kilo meda ukiselilo i o'šlo u kanalizacijski sustav mah.
Kad ste odmiješali svoje, pažljivo pretočite rastopinu u čiste boce, začepite i u ladovinu i vi i boce cool.
Nakon osam dana još pažljivije pretočite u druge čiste boce, a sav talog bacite.
Opet i vi i boce na pauzu, petnaest dana cool.
Tada bi medica trebala biti spremna za degustaciju, ali ako vam je ostalo još nešto taloga koji vam se baš ne sviđa, ponovite pretakanje i pričekajte još osam dana.
Onda si, napokon, popijte nešto party!
Zaslužili ste thumbup!!

Ili kupite gotovu medicu...
...smijeh...
...i uživajte!!!"

Citat završen, rezultat savršen.

Eto, tako smo mi to prošlog ljeta mućkali, mućkali i koješta smućkali smokin.
Jer, hehe.....tko jednom padne na medicu, ne ustaje tek tako.

Dakle, ekipica - kuhaču u ruke, pamet u glavu...

wave

Post je objavljen 17.02.2008. u 15:55 sati.