Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smisaozivotailjubavi

Marketing

Valentinovo i suuper vikend :-)

Sretno Valentinovo s malo većim zakašnjenjem. Opet,opet ja ne pišem postove. Ponekad se pitam dali ovaj blog uopće ima smisla kad postove pišem svake prestupne?!

Došao je i taj dan 14.02. tj. Valentinovo. Kad smo ja i cure došle u razred, odmah smo se opalile smijati jer su si dečki međusobno dali cvijeće. Hm.. samo da kažem malo smo bile i ljubomorne, osjećale smo se kao da ni ne postojimo. Ali iznenadilo me je to što su pod velikim odmorom trčali do cvjećarnice da kupe ruže. Čovjek bi pomislio da su postale romantične dušice. Hehe. U školi je bilo zakon, svi su samo međusobno pričali i glumili smo da smo svi kao zaljubljeni samo da nas ne gnjave. Hehe. Samo smo jedva čekali da prođe i taj dan nastave pa da dođe najbolji dio tog dana. Ples......pošto smo kao najstariji na školi bio je na nama red da ove godine organiziramo neki program. I eto uspjeli smo. U ponedjeljak smo napirili 200 balona. I kad smo to uspjeli mislili smo da je najgori dio prošao. Aha da baš. Namučili smo se sa stavljanjem tih balona po holu kao nikad. Ali ipak se je sve to isplatilo. Kao što sam rekla organizirali smo neki mali program. Fantastična četvorka je otplesala svoj ples. Mnogi znaju tko je ta fantastična četvorka,a za one koji to ipak ne znaju to smo ja, Matea,Tea i Ana... onda je slijedio neki mali kviz morali su ubacivati riječi u pjesme. Mogu reći da je bilo dosta gluposti, pogotovo na papiru od našeg razreda. Šjoj. I izabrali su pobjednike, naravno da to naš razred nije bio. I konačno je došlo ono vrijeme, tj. PLES..... Svi su malo u početku bili ukočeni...nitko nije htio plesati, i sad svi polako se počnu opuštati, kad tamo nešto kod razglasa pregori. Za to vrijeme sam bila sa svojim dragi. Nastavnici su se malo morali namučiti da iznesu one ogromne zvučnike. Ali neka,neka. I konačno je sve ponovno proradilo. Cijeli hol je bio prepun za čudo dosta njih je plesalo. Ma bilo je jednostavno super. Izludirali smo se, a pogotovo mi osmi.Došlo je vrijeme da krenemo iz škole iako nitko nije htio. Ali ajde biti će još takvih dana i ludiranja...

i bilo je jučer u gradu. Nisam ni mislila da će biti tako suuuuuper. Sad mi uopće nije žao što sam išla. Jer sam se jučer cijeli dan predomišljala dali da idem ili ne. ali nakon 3 sata sjedenja u crkvi (morali smo ići nešto umjesto vjeronauka) dobro mi je došlo da odem negdje, gdje ću se isplesati... U početku malo bilo dosadno, svi hoće plesati a nitko se ne želi ustati. Poslije nam se pridružio Šegy koji se je neki dan vratio iz Austrije, yupiiii. Dečki su malo popili i konačno su neki počeli plesati. Pjesme su ovaj put bile dosta dobre, sve su bile strane ali sve poznate. Tako da se je lako moglo plesati. I šmrc došao je onaj trenutak kada moram kući. Ja i Claudia se pozdravljamo od dečki i s ostatkom društva, kada naš "mali tako dobar " Jurica se zaleti i počne hodati po nekom autu. Mislim dddddd. Koji pametnjaković, ajde bilo bi to još donekle ok da nije vlasnik tog auta izašao van pa su se počeli svađati. Jura se lijepo okrenuo i počeo trčati na drugu stranu. I tako je završila i ta subota. Nadam se da je Jura uspio ostati čitav, i bez polomljenih kostiju. Hehe.

Kako ste vi proveli Valentinovo?! E da moram se pohvaliti uspjela sam smisliti poklon za dečka. hihi.

Velika pusa svima........pozz


Post je objavljen 17.02.2008. u 09:32 sati.