Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/greedycharity

Marketing

Astronomija - moja karijera (Bestseller) SNJEGULICA je Kurva !

Dakle...dosao je dan kad mi je dosla poruka na mobitel o ponudi za auto Clio. Tad mi je sve bilo jasno, moja sudbina je da budem astronaut. GOL NA BINI USRID ZIME !!!
Mater mi je igrala kompjutersku igru na play stationu, grafike sa X-boxa, saveala na gameboyu i presla na nitendu !!! Uvijek sam zelio imati brod stoga sam kupio auto, otplacivao helihopter i vozio skuter.
MRTVA SISA NA PUTU !!!
Dakle, internet mi neradi pa samo downloadam najnovije filmove: Lessie se vraca kuci 1, Strumfovi, Exploziv, Vijesti u podne, Snimka pogubljenja Huseina i mnoge druge tek nastale, pod produkcijom blindfold productions filmove. Pokusao sam snimiti jackass ali sam slomio nogu penjuci se na krevet.
DRAGA MARIJO.
Borim se s fibrom dok imam malariju u desnom guzu. Volim setati minskim poljem uz plazu prekrivenom snijegom i voziti skate po tankom ledu dok drugi po njemu skijaju a djecak kojeg je mama ucila da psuje pred starim ljudima i izvlaci se sa opravdanjem da nema lijevo oko a na desno je slijep gleda zatupljeno sa klizaljkama u rukama. Davajuci autograme u zooloskom vrtu usmrtio sam bizona na daljinski upravljaæ.
JEDI POWER BATTLES, UZMI QUI GONA I POGINI NA PRVOJ STAZI !!!
Materin ured mi se nalazi ispod kreveta. Volim provoditi vrijeme tamo (imam pasa). Tijelo mog susjeda nikada nije pronadjeno a nalog za pretrazivanje moje kuce nikada nije nabavljen. Sve to upucuje samo na jedno: ALAH, SEX U OBITELJI PUTEM DRZAVE.


Post je objavljen 16.02.2008. u 18:15 sati.