Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justateenager

Marketing

Pogreške...

Eto ja odlučila nešto malo napisati... O čemu?

Ne znam... O pogreškama. Mojima, i onima drugih ljudi.

Neki ljudi će me jako često čuti kako se žalim na nekog recimo što je nestao/la bez traga, bez objašnjenja, samo otišao/la. I da, nije mi drago, niti ne znam zašto je tomu tako. Ali tada se sjetim situacije pred 2 godine, kada sam isto to ja napravila jednoj osobi, samo sam otišla, bez traga. Ta osoba me pokušavala kontaktirati mjesecima, ali iz nekog čudnog razloga ja sam bila vrlo tvrdoglava.

Isto tako, čut će me neki da se žalim na neke druge ljude zbog nekih stvari, a opet skužila sam da ja to isto radim nekim ljudima... A ni sama ne znam zašto... Valjda strah. Ali dobila sam priliku to ispraviti. I oću. Prvom prilikom, a i kasnije, konstantno.

Iz ovoga izvela sam mudar zaključak da se sve vraća i sve plaća. Možda, ako ja budem bolja, i drugi će biti bolji prema meni. Ne možda, nego sigurno. Držim se toga i to mene drži. I zapamtite, ne činite drugima ono što ne želite da drugi vama čine.

Prekjučer sam odlučila ne biti toliko stubborn. Nisam ja od grudge-bearera. (aha, što sam faca, koje ja sve rijeci znam...) U tom segmentu, po tvrdoglavosti, bome nisam jarac. A šta ćeš. Drago mi je zbog moje odluke.

I ovaj vikend počeo je odlično. Frama prekjučer mi je pomogla da odlučim ovo iz gornjeg odlomka. Život je prekratak.

Jučer mi je isto bilo super... Upoznala dosta ljudi, i ono, baš sam nekako sva weee kao i prošli tjedan... Bit će i danas super. Znam da hoće. No matter what, mora. I onda će mi slijedeći tjedan početi odlično. I ja ću biti sretna unatoč tome što nisam ni počela referat iz povijesti, koji ne znam ni o čemu moram napisati. Ali, to je sada manje bitno.

Vidjet ćemo kako će bit do kraja. Nadam se da će biti kao i prošli tjedan. I bolje.

Sad vas sve lijepo pozdravljam do slijedeceg susreta koji ce nadam se biti uskoro.

Vaša jedina i neponovljiva
Miss KT ;) =)

Post je objavljen 17.02.2008. u 12:20 sati.