Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/celebnews

Marketing

Nitko nije pogodio zvijezdu=)
lolzubo..ljudovi ona zvijezda je:
Image and video hosting by TinyPic
da ljudi to je ljuta rihanna
ugl počnimo s tračanjem..lol..:

__________________________________________

Aguilera odbila Playboy i svijetu pokazala sina Maxa
Image and video hosting by TinyPic
HUGH HEFNER oduševio se izgledom Christine Aguilere nakon trudnoće te joj je ponudio veliki editorijal i naslovnicu časopisa u svim zemljama u kojima izlazi (što je, morate priznati, ogroman publicitet). "To bi napravila stara Christina, ali nova nije zainteresirana", poručila je pjevačica osnivaču Playboya, te je, suprotno najavama, svog sina Maxa pokazala svijetu na naslovnici magazina People.

Nakon što se u trudnoći slikala gola, Christina Aguilera odlučila se za još jedan uobičajeni "celebrity potez" - sina Maxa, kojeg je rodila prije nekoliko tjedana, javnosti je predstavila na naslovnici Peoplea, a u velikom intervjuu progovorila je o čarima majčinstva i promjenama u životu koje će se, najavljuje pjevačica, vidjeti i u njezinim novim pjesmama.

"Za vrijeme trudnoće puno sam razmišljala o novim pjesmama i skladala, i mogu vam reći kako će moj novi album biti sasvim drugačiji od svega što ste dosad vidjeli od mene", najavila je Christina i opovrgnula glasine kako će, zbog prinove, cijelu godinu provesti daleko od pozornica i kamera. "Nije lako naći pravu mjeru, ali znam da ću uspjeti. Imam prekrasnog supruga te obitelj i prijatelje koji me podržavaju. Nije lako, ali ovo je jedno novo poglavlje u mom životu i presretna sam što sam postala majka", zaključuje pjevačica kojoj su prošlog vikenda izmakla oba Grammyja za koja je bila nominirana.

Avril otkriva svoju sexy stranu
center>








Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic













Avril pokazuje svoju sexy stranu u Maxim-u 2008 godine..Mislim da izgleda oke,ali nije tako sexy kako većina cura koje pomazuju svoju sexy stranu jesu sexy..hehe,,Na nekim slikama čak izgleda onak kak da kažem funky...Ali stvarno ima to nešto u sebi divlje i zločesto kako da se izrazim..lol...dečki će sigurno jako uživati..hehe..pozz dečki...lol...

Poljubac Scarlett Johansson i Natalie Portman
Image and video hosting by TinyPic
E to je prava stvar,u ovom su uživali paparazzi (i ja,da imam neš napisat u postu..lol)...ugl...njih su već puno puta uhvatili da se baš ljube...isso...bljak!
Mislim pogledajte sliku ne da su se poljubile nego su im se još tak tijela spojila...pogledajte dobro..isssooo...Scarlett je totalno izvan sebe..!!ha-ha

_________________________________________________
Ovak ljudi..za one koji neznaju ustvari mnogi vjerojatno neznaju da na netu ima jakoo puno igrica u vezi slavnima...u vezi paris hilton,lindsay lohan,nicole richie..itd..pa ću ja stavit jednu igru...i postavit ću vam pitanje dal da u sljedećem postu stavim još neke igrice...i naravno ovog puta pogađat ćete zvijezdu..!
igrica:Bjeg Paris Hilton iz zatvora..lol..
MAKNULA SAM IGRICU...STAVLJAM NOVU U SLJED SLJEDEĆEM POSTU...=)
dal da objavim sljedeci put jos neke igrice
da
ne
  
pollcode.com free polls





POGODI ZVIJEZDU
Image and video hosting by TinyPic
ovo je jako lagano..i prvi ko napiše odg će dobiti 35 komentara i bit će mi u linkovima a ako mi već jest u linkovima dobit će dodatnih 5 komentara...eto ljudi..lagano je samo se potrudite..ali kao što znate ima jedna "zamka" ko i uvijek morate ovog puta naći 'osobnu' web stranicu te slavne osobe..eto..kizza...svimaaa...

BTW..IMATE SAMO JEDAN POKUŠAJ ZA POGODIT

Post je objavljen 15.02.2008. u 22:00 sati.