Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/herojulice1989

Marketing

Prijatelji

Eto slusajuci pjesmu Prijatelji naseg pjevaca Marka Perkovica Thompsona doslo mi je da napisem post o PRIJETALJIMA I PRIJATELJSTVU!
Eto jucer sam nakon 10 godina opet vidio svog prijatelja Igora iz Bjelovara...kakav je to osijecaj kad vidis neku osobu nakon toliko vremena a zajedno ste proveli djetinstvo.
Skupa smo odrasli...svako ljeto dolazio je ovdje u Lovran na more i onda odjednom kupio vikendicu u Šibeniku i vise se nismo vidili...ima vec 10 godina od naseg zadnjeg susreta i nakon toliko godina sad kad smo se napokon opet vidili i posteno se zabili....naravno i moj bratic Dario zna Igora od malih nogu i on je jedva cekao da se svi vidimo i posteno napijemo za dugogodisnje prijateljstvo.
Jucer oko 18 sati nakon punih 10 godina opet smo se vidili....i odmah otisli do Lovranskog Puba na cugu,nakon toga kupujemo cugu u Konzumu i posteno smo se zabili kod mene doma...eto doc ce opet za 14 dana i tad idemo sa mojim drustvom se napit i proslavit posteno.
Ovim postom htio sam rec koliko je prijateljstvo vazno,pa makar se ne vidili 10 godina da se to prijateljstvo uspije odrzati...to je lijepo...lijepo je znati da po svuda imas ljude koji misle ponekad na tebe i dodje im da skupa popijete pice i popricate o svemu....to su prijatelji i od toga nema nista vrjednije na svijetu.
Ja imam puno poznanika,ali nemogu ih sve nazvati prijateljima,samo su rijetki od njih pravi prijatelji i nadam se da i ako nas ovo vrijeme u kojem zivimo rastavi da cemo se opet jednom sresti nakon nekoliko godina pa bilo to i 10,20,30 itd. godina,i da cemo opet biti oni stari dobri prijatelji....kad pomislim da ovo ljeto zavrsavam skolu razmisljam o tome sa kim cu ostat u kontaktu,dal cu se vidit sa tim ljudima koji su isli samnom u srednju skolu i obiljezili znacajan dio mog zivota i mladosti.
I nakon 20 godina kad se budemo vidili na 20 godina od mature da li ce svi bit tu sa nama,zivi i zdravi,da opet zagrlim stare prijatelje i da opet svi skupa zapjevamo stare pjesme i skupa popijemo pice kao nekad na Mlaci.
Prijatelji cesto mislim na vas...

Marko Perkovic Thompson-Prijatelji

Prijatelji, često mislim na vas
Nije ovo vrijeme dobro za nas
Nisu cure što su bile
Sve su se u gradu skrile
Prijatelji, kako ste mi danas

Sjetite se na ponosne dane
Kada jedan uz drugoga stane
Sve smo mogli, sve smo smijeli
I bili smo što smo htjeli
Prijatelji, kako ste mi danas

Kažite mi,
Jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l' nas vrijeme pregazilo

Kažite mi,
Pjevate li pjesme stare
Kao nekad, uzdignute glave
Da l' ste isti kao nekada
Prijatelji, često mislim na vas


Rado bih vas sve vidio zdrave
Samo da nas opet skupa stave
Pa da k'o na prvoj crti
Zapjevajmo protiv smrti
Prijatelji, kako ste mi danas

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 15.02.2008. u 19:33 sati.