Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inpurple

Marketing

Valentinovo-taj prekrasan dan...

Jooooj, bilo je PERFECT! Imali smo školu...ali kaj ćeš...moraju nas i na valentinovo zajebavat..
Prvi sat smo imali prirodu...neke je pitala-Andru, Andriju, Domija, Matea, Biancu...
A mi ostali smo gledali film... tj. nismo...Klara, Domi, Andro i ja smo učili skupa, a Štula, Leja, Franko i Poljak su delali čestitke za valentinovo...gore piše- Volim te, a kad otvoriš- Zajebavam se!
Fakat su glupi...to su svima u torbe stavili...
Drugi sat je bila matematika...učili smo dijelit brojeve...ko da to ne znamo...dobro, zapravo neki neznaju-što se vidlo
Pa smo imali veliki odmor, Klara i ja smo išle u kuhinju si kupit sendvić, a onda malo van...
Kasnije smo imali povijest...joooj, kaj nas taj zajebava...dođe on- Lovro i Andrija pred ploču odgovarat...Lovro kaže- a profesore, ja nebi odgovarao, morao sam učiti prirodu...profač veli njemu-to ne prihvaćam, trebao si učiti i povijest...a Lovro veli- ali, imam i županijsko natjecanje iz matematike!...profač-to te može spasiti, a kada ti je to natjecanje?... a ovaj veli- 27. 3....mi počeli crkavat...i sad ja njemu viknem- rec da si išao dori kupovat poklon za valentinovo!...Veli on- aha, da, išao sam dori kupit poklon! prešao sam pola zagreba, čak sam išo i u Avenju mal-točno tak je reko...viče Andrija- i ja sam Ružici išo kupit poklon!... veli profač- znači zajedno ste išli!?...ovi se samo zbunjeno pogledaju...i sad on veli Lovri- Lovro, nemoraš odgovarat ako priznaš da voliš Doroteu... i on veli- Volim Doru...
Onda veli Andrija- Evo i ja ću priznat, Volim Ružicu...i pošalje ih na mjesto...
...i tako dalje...i skoro na kraju sata veli- sačuvao sam najslađe za kraj! Franko, pred ploču odgovarat!...i sad Franko dođe...i profač njemu- znaš što moraš napraviti! Priznaj da voliš Kristinu!-mene!!! fuj!-I veli on- neću, odgovarat ću.
-pita ga profač- reci mi neke Anžuvince.
-kaže- Neznam!
-sad njega pita- Reci mi nešto o promjenama na hrv. prijestolju
-veli-Neznam!
-profač- pa onda mi reci nešto o Felicijanovoj ispravi!?!?
-veli- Neznam!
-profač se obraća razredu- Da mu upišem ocijenu koju je zaslužio?
-svi- da, ako ovaj put ne prizna!
-profač- onda, oćeš priznat?
-on- Ne!
-profač- ok, onda jedan, na mjesto!
ok, mi smo fakat, onak, neprijatelji od 1.r., fakat se mrzimo,ali odjednom su svi u raz. počeli govorit da sam se ja u Franka, a to nije istina. on je faaaakat ružan!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Išla sam sa curama van poslije škole...Išle smo do konzuma...kupile smo si buhtle od čokolade...onda smo išle u Jukićev parkić...Tam smo se klackale...onda smo se klara, dora, marty i ja počele gađat šoderom...dobro...mi to stalno radimo...niš novo...i sad ja slučajno pogodim ružicu, a ona meni veli- kurvo, kak si glupa!!!
i mi nju svi počeli gađat, a ona urla na nas...i veli- pa kak ste glupe, daj me prestanite gađat!!!...ona nas počne gađat...onda mi prestanemo se gađat...i sad dora mene opet pogodi, a iza dore je bila ružica...i ja da ću doru pogodit, a pogodim ružu u bulju...ona se počne na mene derat i vrištat ko neka luđakinja...počne me šamarat, grebat, vuč za kosu...i ja se odmaknem od nje, ona počne odlazit...i zatrčim se ja prema njoj i udarim ju u glavu,al opće nisam jako...i ona se počne plakat, a mi nju počnemo zajebavat...i ode ona doma...ode kasnije i martina...ostanemo klara, dora i ja...trebala sam krenut doma, ali su me natjeravale da ostanem, pa sam ih pitala dal one oće doć kod mene...i tak su one došle kod mene...igrale smo igrice...pričale...i onda su one morale doma, a ja na njemački...i tako smo mi otišle...

Na njemački je prvi došao Dino, pa Branko, pa na kraju ja...nekaj smo pričali...sjedili smo na prozoru, i dođe bianca...dino siđe s prozora, a bianca njemu- isuse, kako si glup, idiote, daj pazi!-a niš joj nije napravio...onda je došo lovro, pa smo igrali lovice, svi osim biance...ja nju fakat ne kužim...ja nju nikad nisam vidla da se zabavlja...ona troši svoj život na učenje...kad bu bila stara bu se pitala šta ima od života...pa bu shvatila da se u ovim godinama trebala zabavljat...i radit sranja...polijevat se šlagom...gađat kuće jajima...zajebavat se s dečkima po parkićima...po ljetu se sa njima polijevat...i tako...joj da vi čujete kaj mi svi delamo!!!...to je strašno...dobro, u biti je bianca učila dok smo se mi igrali...onda je došla profa...ja sam se sjela sa lovrom i dinom...pa smo dino i ja od lovre prepisivali...i tako...na kraju dana sam išla kod tate...i to je zapravo to...ajd ćao do sljedećeg posta!!!


Post je objavljen 15.02.2008. u 14:55 sati.