Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojswijet12

Marketing

E, pA nApOkOn, EwO mEnE oPeT ! ! !

Pa, kao što ste čuli, ja sam odlučila napisati nowi post, nakon dosta wremena. Pitate se zašto se nisam jawljala cijelo wrijeme? Jednostawno. Imala sam prewiše obweza. Znate ono, škola, treninzi, nastupi, zadaće, učenje . . .
Sada ću wam opisati što mi se swe događalo .. ...
1. Prošli utorak sam nastupila na Lidranu (mislim da sam u prošlom postu spominjala da nastupan na Lidranu). Dworana je bila puna, a mene je uhwatila trema (kao i uwijek kada nastupam). Znate ono (a možda i ne znate) kada was najawe, a wama srce počinje udarati tako jako, da mislite da ćete dobiti infarkt? Eto, meni je baš tako bilo. Ali, osjetila sam weliko olakšanje kada sam došla na pozornicu, Na stopu postoji jedan reflektor koji was oswjetljawa, a taj reflektor ti tuče rawno u glawu da niš newidiš. Sreća u nesreći! I tako sam ja bez problema izrecitirala pjesmicu!

2. Imala sam plesni nastup u utorak u Dvorani mladosti na Trsatu. Za one koji to ne znaju, ja i četiri moje frednice iz razza treniramo ples, samo što jedna frendica trenira jednu godinu, a mi dwije. Nastup je počeo u 12:30 h, tako da taj dan nismo bile uopće u školi! Suuuuuper! Ali u dworani je možda bilo 30-tak ljudi, što nas je razočaralo. Jer ja sam nastupala prošle godine u Dvorani mladosti kada je dworana bila prepuna ljudi, i kada su došli oni s Plesa za zwijezdama (Maja Šuput, Ištvan Varga, Nicholas). Uglawnom, bilo je OK.

3. U nedjelju idem kupiti s frendicom u Tower centar Vansice! JUPI! U sljedećem postu ću wam ih opisat!

Mislim da sam dowoljno napisala, pa ću wam, kao uwijek ostawiti jednu sliku i spot! Spot molim was pogledajte, pa mi u kommachima jawite da li wam se swiđa haljina Avril Lavigne!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Slike s wjenčanja Avril Lavigne!


Za owaj put, to bi bilo to.
Pusa od NJE!

Post je objavljen 15.02.2008. u 14:16 sati.