Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ecdw

Marketing

Burberry and Vanity Fair Portraits - Watson and Borell misterij

Imam jednu super vijest danas o Emmi! No polako, kao prvo sretno vam svima Valentinovo @->->-- ! cerek
I sad prijeđimo na vijest!
Emma Watson je ovih dana pohodila Burberry and Vanity Fair Portraits party na National Portrait Galerry. Evo vam par slikica cool haljine koju je obukla (meni se općenito sviđa, al štikle baš i ne):

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


A još važžžnije je da je s Emmom često bio uhvaćen i Johnny Borell, član grupe Razorlight. yes No on ima
27 godina pa se sumnja da je Emmin dečko (ja isto nevjerujem u te gluposti), a i na izložbu je došao s nepoznatom djevojkom koja je, valjda pijana, se skrivala ko luđakinja pod kaputom od paparazza. Johnny je samo ošao na izložbu i ostavio tajanstvenu djevojku samu. Kasnije su na mnogim fotkama Em i Johnny zajedno.
Fotkee:
naughty
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Kad je izložba završila, Em i Johnny zajedno su ušli u auto i zajedno nekamo otišli (mislim da je bila neka privatna zabava u pitanju). No Em se vratila doma oko 2 h po noći, a Johnny je uhvaćen s nekim ženskama.
Fotkica:

Image Hosted by ImageShack.us


I tako je nastao cijeli misterij. No ubrzo je riješen!
Ovaj misterij riješila nam je Emmina poruka fanovima za Valentinovo! Čitajte:

Hey everyone, Happy Valentine’s Day!
This week is Fashion Week and although I have been filming during the day I managed to make it to the Burberry and Vanity Fair part at the National Portrait gallery. The photographs were so beautiful and I was so chuffed with the book of all of them that they gave me. I met Christopher Baily (the designer) which was really exciting. I also met Johnny Borrell (who is modelling for Burberry at the moment) and went on to PPQ in the same cab. I’d never met him before so that was great as I’m a big Razorlight fan. But goodness, I am really going to have to watch who I stand next to from now on!! Maybe I should stand next to Orlando Bloom and then we can be said to be ‘dating’! Hope you are all well, - Emma x


I tako je gotova priča Watson - Borell. A sad na spavanje, lol. A još će tabloidi pisati o ovome... Nije još kraj...naughty





Post je objavljen 14.02.2008. u 23:06 sati.