Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakirashakira4

Marketing

Dvije stvari u jednome postu...

Sječate se kada su vijesti uzdrmale svijet da su ona i Robbie Williams zajedno, no ona kaže da to nije točno i da je vjerna svome Antoniu.
Evo članka o tome:
Pjevačica Shakira demantirala je glasine da je nedavno provela strastvenu noć s pjevačem Robbiejem Williamsom u Los Angelesu te ustvrdila da su njih dvoje samo prijatelji.
- Robbie je divan dečko i prekrasna osoba. Izašli smo van, no nisam provela noć u njegovu krevetu. Mi smo samo prijatelji - rekla je Shakira koja trenutačno snima novi spot u Londonu.
Kolumbijska pjevačica još je, kako kaže, u sretnoj vezi sa zaručnikom Antoniom De La Ruom.
- Antonio je moj izbor. Velika mi je potpora u svemu što radim. Imam zaručnički prsten na ruci, a to je najvažnija stvar koja sve govori - objasnila je Shakira.
Image Hosted by ImageShack.us


i najnovija vijest:

Radni odmor u idili Urugvaja

Dok su brojni njezini kolege proteklog vikenda boravili u Los Angelesu radi svečanosti dodjele Grammyja, kolumbijska pjevačica Shakira odlučila se povući na svoje imanje La Colorada u urugvajskoj pokrajini Maldonado, gdje namjerava provesti idućih mjesec dana.
Prema prvim glasinama, zanosna pjevačica - koja je početkom mjeseca proslavila 31. rođendan - do- šla je u Urugvaj kako bi se vjenčala sa svojim dugogodišnjim dečkom, Antoniom De La Ruom, međutim, sama Shakira brzo je demantirala takva nagađanja, rekavši da u miru svoga imanja traži nadahnuće za nove pjesme.
Po pitanju vjenčanja izjavila je kako želi biti s Antoniom još mnogo godina, ali da joj ideja vjenčane ceremonije više nije privlačna kao u vrijeme kad je imala 15 godina. Shakira je, inače, nedavno na internetu dala na aukciju svoju kolekciju dragulja i dvije gitare, a sav novac od prodaje donirat će kolumbijskoj zakladi za pomoć siromašnoj djeci.
Image Hosted by ImageShack.us









Post je objavljen 14.02.2008. u 19:07 sati.