Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malcolmfuckit

Marketing

Sketches. Edit, Valentin

oh. pa danas je valentinovo slinovo! danas je dan kad ću prezirati ve koji se šlataju i sline na javnim mjestima.
-ČISTOĆA DUHA, RAZIGRANA NEVINOST-

evo, stavila sam da mi se nešto uploada, nemam pojma što i sad živim u neizvjesnosti idućih par trenutaka. eto, čisto toliko da imam neku zanimljivost. amen.

-aplouded-

*
*
*
*

Image Hosted by ImageShack.us


UUU. Kožarićev kip Antuna Matoša na Strossmayerovom šetalištu, izrađen od aluminija.

***
francuska glazba je zakon. francuz yann tiersen i edit piaf. piaf je pjevala predivno. pokoj joj dušici luđačkoj i drogeraškoj. baš je posebna bila. sva luda i puknuta, ali glas kao ptica prava. piaf-vrbac. <3 malo je star materijal, ali nema veze. padam, padam je legendarna stvar, ali M'lord je malo mlađa stvar. pa evo vam dva primjera, pa slušajte ako želite. nisam inače *** neka zaljubljenica zu franzusko muziko ***, ali yann i ona me podosta fasciniraju. po-do-sta----





eto. duanas je VALENTINZ. čula sam tu NEVJEROJATNU PRIČU na radiu pa vas moram obrazovati oko toga ako vam takvo nešto već učinjeno nije. Sv. valentin je bio rimski svećenik u 3. st. Tadašnji car je naložio da se vojnici ne smiju ženoto kako bi se bolje šorali u ratu jer je skužio da oni bez drugarica bolje ubijaju, valjda. Uglavnom, Valevt je potajno ženio razne parove i tako postao.. svet nakon svoje smrti. :/ pa da. eto.

Skinula sam neke note s neta od Yanna, ali ne rade mi onak.. 2 OKTAVE NA KLAVIRU pa nije da imam baš neke izglede da ću se proslaviti sviranjem u idućim godinama. pašteta. i vud bi grejt.
-glazbena osnovna završena prije 3 godine, teškom mukom *klavir glasovir*-

danas su se svi žvaljakali po hodnicima i ja sam tupo pogledavala u zid da si zamaglim činjenicu da živim solistički i da je to jako tužno i da sam jako neistrošen organizam za svoje godine. pozdrav svima koji posjeduju samo jedno spolovilo - svoje.


*kasniji dodatak*

Image Hosted by ImageShack.us


što se edit piaf tiče... ona je kao i svi umjetnici. zato je bila luda i puknuta. jer je bila strastvena (luda, puknuta = strastvena). i sasvim joj ne zamjeram na tome. kada se uživiš u glazbu, kada glumiš tako da ti je cijeli mozak uključen u čin, kada slikaš i stvaraš, kada pišeš, to je sve neko stanje - pa neko, barem za mene - ekstaze. i ja sa svojih 16 godina najbolje crtam slke iz glave i najzdušnije i iskrenije pišem i imam najbolje ideje u sličnim područjima kada se malo... naroljam. ili kad s nalim dozom kave.
inače se ne alkoholiziram. samo malo it to ne redovito subotom navečer. možda je to placebo, tko zna. :/ usudim se reći da nije. ali, unatoč tome što sam potrošila toliko riječi da izrazim ono što sam htjelča reći, ukratko ću naglasiti to da razumijem editinu strast prema glazbi i jasno mi je da neki idu u krajnje granice iako ja to ne bih nikada učinila. ona je postala ovisna o injekcijama ljekova i to ju je devastiralo.

DJECO, NE DROGIRAJTE SE. TO NIJE ZDRAVO.

... i sretan dan Valentinova, svima koji su našli ili će naći sreću u tuđem zagrljaju. sretan unatoč tome što kakasam po njemu. :)

Image Hosted by ImageShack.us


Rodenov kip "poljubac"

Post je objavljen 14.02.2008. u 16:01 sati.