Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojavita

Marketing

hApPy VaLeNtInOwO

Molim vas kliknite !!!(owo nije šala, nikakav virus baš ništa, moram imat puno posjeta da mi se izgradi grad) Samo stisnite i možete odmah izać!!!!!!!

Ja sam vam bolesna............ ono grozno se osjećam... a danas je walentinowo i imam košarku(pa narawno neću moć doći)cry A znate kod nas wam je već pet godina bila ona ljubavna pošta ( vjerowatno i kod was) i owe godine tog wiše nema ( a ja sam se baš owe godine morala luda zaljubit i pisat ljubavno pismo 1h) Onoludludnutludnut kako glupo! To me je baš razljutilo! No dobro ja sam vam ono prehlađena ludilonut! Jućer sam bila na prva dva sata, i kihala... ono grozno, jedino sam ja bila prehlađena i to grozno, pa je učionica nekih svakih 5 minuta ovako odjekivala:"Ha-pćuhh...hapćuh...čuhhhhhhh...haćuphh...." ono grozno sam se osjećala, vidjela sam profaćima po licu, da bi me najrađe potjerali sa sata, dok se ne smirim, ili, nabavili kutiju za jaje( nojevo jaje) i strpali me unutra!! Koja sramota!tuzandeaddeadeek
Emo Quotes Glitter Graphics from Dollielove.com

No ostawimo to.. ja još uvijek želim iPod! No i to ostawimo (vjerowatno za nekih 20 do 30 godina ću uštedjet dovoljno novca da si ga kupim!

Post je objavljen 14.02.2008. u 13:48 sati.