Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skiceslavonije

Marketing

DVIJE GODINE

Da, dragi moji, dvije su godinice prošle otkako sam prestao pušiti !!!

Malo sam kila dobio, istini za volju, osjetilo okusa radi ko nikad (možda je to problem već spomenutih kila), a osjetilo mirisa još bolje. Život mi je znatno jednostavniji, jeftiniji i kvalitetniji.

Priču o prestanku neki i znaju, pa samo ukratko, otišo na hipnozu, proš'o seansu, bacio cigarete (načetu kutiju, al' za svaki slučaj još par kutija ostalo j' u autu, na frižideru i u ladici radnog stola na poslu, al' ni jednu nikad nisam načeo), doš'o kući i ustrajao... Nisam bio kampanjski pušač već dosta pasionirani (pušio do dvije kutije Lucky Strike-a dnevno, a pušački staž trajao dvadeset i pet-šest godinica), a bez kriza, griženja noktiju i trpanja svega i svačega u sebe i na sebe (tu mislim na žvakače gume i flastere protiv pušenja) prošao, evo već dvije godine.



Mišljenja sam da svatko može ostaviti cigaretu, samo ako to stvarno i želi (ja čak nisam ni to, već me draga nagovorila da idem s njom i tako se desilo). Neću puno solit pamet sadašnjim pušačima koji ovo čitaju jer znam koliko sam ja uživao u duhanskom dimu (iako sam bio svjestan koliko je štetan), ali isto tako moram reći kako je kvalitativno život bez pušenja strahovito ljepši, kvalitetniji i "ukusniji".

Toliko za sada, ostajte mi lipi, zdravi i debeli...




Post je objavljen 13.02.2008. u 20:37 sati.