Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mywayfoos

Marketing

4. turnir Lige Kalčeto

16.2.2008 održat će se četvrti turnir Lige Kalčeto - Slovenske državne lige. Turnir je otvorenog tipa što nam daje priliku da se i mi pojavimo. Igrat će se ekipno - trojica igrača i jedna igračica. Početak turnira je standardnih *17.00* sati, prijave pola sata prije... Lokacija pa je (99%) u dvorani Bonifika u Kopru. (Kotizacija 7eura po igraču, 4eura po igračici) Kotizacija donosi besplatno piće, puno igranja po novom sistemu i borbe za više nagrada - glavna je pršut njami

*Igra se:*

1.muški parovi
2.cure pojedinačno
3.muški pojedinačno (onaj koji nije igrao parove)
4.mješani parovi
5.muški parovi (ne ista dvojica koja su igrala prvu utakmicu, a isto tako ne smije nastupiti onaj koji je igrao mješane parove)

U dvoboju timova pobjeđuje onaj sa više pobjeda. Postavu ekipe moguće će biti mijenjati iz tekme u tekmu! U primjeru, da se ekipe ne bi mogle odlučiti, bolja ekipa (po rankingu) će morati svoju postavu prva najaviti.

Zasad dogovorene tri ekipe iz naših krajeva:


1.Ana, Tihi, Kemo, Antonio
2.Mary, Siniša, Ivo, Boro
3.Jelena, Zec, Daco, i jedan tip kojega ne znam sretan

...cijenimo bilokakve prijedloge za postave ekipa, a također još nije ni kasno da se netko novi ubaci hrvatska

_________________________________
PS::::: Vidim da neki nisu uopće shvatili o čemu se radi kad biramo ove majice sretan, al ok... nije u redu da se na nekoga "sili" više majica...pa nek bude tako da svaki *klub* - što znači posebno Riječani, posebno Međimurci, posebno Jaska, i posebno Zagreb(cijeli Zagreb) - ima svoju boju majice. To je prva majica koju bi se naručivalo, a po logu i vrsti natpisa one su iste sve. za svaku slijedeću majicu moguće su druge kombinacije boja. Na slici su ponuđene boje pa bi bilo ok kad bi se izjasnili. Ako se Zagreb ne bi mogao dogovoriti, javite, pa ću napraviti anketu za boju.
Image Hosted by ImageShack.us

Kolko se sjećam Jaska je već dogovorila svijetloplavu, a ostali se nisu izjasnili. Žao mi je što slika nije bolja, al ako pomogne ispod slika redom piše:
(white, gold, burgundy,dark red
orange, light blue, royal blue, navy
bottle green, dark rey, sport grey, black)




Post je objavljen 13.02.2008. u 12:04 sati.