Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Neslavan odlazak na rehabilitaciju u Krapinske Toplice



Ovo postaje pomalo tragikomično. Scenarij od početka 11 mjeseca prošle godine je isti.
Odlazak pedijatru po papire za liječničku komisiju. Odlazak na liječničku komisiju i nakon odobrenja liječničke komisije za rehabilitaciju u programu majka – dijete, ponovo odlazak kod pedijatrice da dobimo uputnicu za toplice. Spremanje stvari i odlazak na predviđenu rehabilitaciju. Dolazak u toplice, raspremanje stvari u međuvremenu Anja zakuri (dobije visoku temperaturu). Pregled kod doktorice, pretrage i hitno nazad u Zagreb na daljnje pretrage. Stavljaj ponovo sve stvari, raspremaj stvari i tako eto već tri puta.
Kao što već znate ponovo isti scenarij i ovog puta.
I ovog ponedjeljka krenuli smo put Krapinskih Toplica da konačno obavimo tu rehabilitaciju.
Dolaskom u Krapinske Toplice, Anja je ponovo dobila visoku temperaturu koja je unatoč svim naporima da ju skinemo samo se i dalje povećavala. U dogovoru sa doktoricom odlučeno je da Anja ipak ostane i da se sljedeće jutro naprave pretrage.
Tokom dana i noći temperatura je i dalje bila prisutna a usto je Anju mučio i sad sve prisutniji kašalj, te veliki hroptaj. Ujutro joj je izvađena krv te smo nalazom dobili da joj je povišen CRP i leukociti. Doktorica je rekla da je najbolje spakirati stvari i sa tim nalazom otići za Zagreb u bolnicu „Srebrnjak“ gdje se Anja vodi na daljnje pretrage da se ustanovi što joj je.
I tako, spremili stvari i pravac ponovo za Zagreb. Usput smo se telefonski čuli sa našom doktoricom na „Srebrnjaku“ dr. Kovač i sve joj objasnili. Zahvaljujući upravo njoj, pri dolasku u bolnicu „Srebrnjak“ odmah smo bili primljeni, unatoč velikoj gužvi koja je bila u bolnici. Anju je osobno zaprimio u svojoj ambulanti primarius Raos.
Rezultat svega je, da je Anja ovog puta pokupila GRIPU koja eto hara ovih dana našim prostorima. Primarius Raos prepisao je Anji potrebnu terapiju i poslao nas kući, naravno sa naznakom da ako se bilo što u međuvremenu jače zakomplicira da dođemo odmah u bolnicu, pa će biti hospitalizirana. I tako prođe još jedan neuspjeli pokušaj da Anja ode na rehabilitaciju. No da nije sve crno pobrinulo se medicinsko osoblje u Krapinskim Toplicama.
Naime u dogovoru sa doktoricom i glavnom sestrom dogovoreno je da će nam sobu čuvati desetak dana kako nam ne bi propali papiri, pa ako se Anji zdravstveno stanje popravi, sljedeći tjedan možemo se ponovo vratiti u Krapinske Toplice.
Tako je eto završila naša još jedna avantura zvana „odlazak na rehabilitaciju“, pa se eto pitamo što će se sljedeći put dogoditi.
Veliki pozdrav svim našim dragim i vjernim blogerima od neumornog trija.




Post je objavljen 13.02.2008. u 08:00 sati.