Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljevakinja

Marketing

Nešto je trulo u.....četvrtom ge.

Promijenila sam dizajn u zeleno. A uzmimo u obzir da sam u novu godinu ušla roza. Znači li to išta? Ma neee.
Recimo da je ovo zelenilo neki moj vapaj za proljećem, ljetom...Onim toplim danima koje preklinjem u trenutcima velike vrućine znajući da će mi faliti po ovoj zimi. Pa si tako svaki dan dok se smrzavam vani mislim o tome koliko čekam to ljeto.
I to ne samo zbog toga.

Na stranu prijemni, te muke i stresovi uoči i nakon prijemnog; jedva čekam i da završim ovu školu, riješim se razreda, mature, profesora, škole ove općenito.
Današnja naša improvizacija o temi ''potreba za prihvaćanjem'' pronikla je iz lijenosti da napravimo referat, no opet sam improvizirajući sastavila možda i bolji govor od onog da sam planski pisala. No, ta rasprava o prihvaćanju i međuljudskim odnosima općenito, svela se na raspravu o odnosima u razredu.
Kako da nađem najbolje riječi da opišem to..? Kao da imate ranu koja boli samo na dodir, a dok je se ne dira, ne osjeti se. A kada se ubode u središte...e onda nastane...kaos.
Pa je recimo to tako bilo i danas.
Premda nikada nisam razmišljala precizno o tome kakvo mišljenje imam o svakoj pojedinoj osobi u razredu, imam formiran stav o tome, a koji je, nakon današnjih tvrdnji: ''ma sve super, sve ok, slažem se'' izašao na vidjelo.
Tako sam mnoge ljude pogodila u bocu i svi se uzvampiriše i počeše braniti ono što je njihovo, neki na blaži, neki na agresivniji način, no sve to zapravo mi je potvrdilo da su moja individualna mišljenja o svakom od njih bila točna.
No u tom mnoštvu imam 10 osoba do kojih mi je stalo, a za ostale me boli...John.
Sve u svemu, mislim da će i ovi mjeseci bit podugački za izdržati, a da smo zajedno još jednu godinu...teško, teško, teško.
Uglavnom su u razredu ljudi s puno želja za budućnost, no svi nešto žele, a nitko se neće potruditi da u tome i uspije. Ma najbitnija je želja, jel?
I don't think so.
Ali ja želim mir u svijetu. *keeees*
Profesori su, hvala bogu, većina u redu, osim nekih profesora koji dođoše samo u četvrtom razredu pa kvocaju nama mozak, kad su već svoj pokljocali.
Neka, neka, još samo par mjeseci.

Ali ja želim mir u svijetuuuu.

Post je objavljen 12.02.2008. u 22:56 sati.