Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/adyyyolsenice

Marketing

HAPPY?!

Hy ljudi..evo HVALA vam na 1127 kommica!I evo pitaju me svi kada ce new post..ste sada happy..hehe..nadam se da da..samo da vam jedno kazem..nemojte mi govoriti da vam ostavljam vise 3 komma..da..ja cu nekad nekome ostaviti vise..al za to odlucuje samo moje raspolozenje..tako da..sve vas vojim..i PoZzZzam...evo vam nesto o Olsenicama,,,iako vec to ste mogli procitati i o Reese witherspoon koja je naj glumica od mene i moje best frendice Sendy,,,duuga prica.i da vam kazem..ako vam se vec citaju moji postevi..onda idite na OVAJ MOJ BLOG gdje skoro svaki dan pisem post i pisem o danu i ostalo..samo da vam kazem....novi post pisem tek kada skupim 1000 kommova..znam da mislite sa sam luda i da je to ne moguce..ali ako je ovo moglo..onda moze i i to i sve....Olsenice su mi obe zakoon iako mi je Ashley bolja!

OLSEN TWINS

ASHLEY
Visina: 160 cm
Boja kose: svijetlo plava
Boja očiju: zelena
Hobi: ples
Omiljena serija: „Prijatelji“
Omiljena knjiga: Knjiga o džungli
Omiljeni sport: nogomet, Tae-boo
Najviše se boji: pauka

MARY-KATE
Visina: 157 cm
Boja kose: tamno plava
Boja očiju: zelena
Hobi: jahanje
Omiljena serija: „ Prijatelji“
Omiljena knjiga: „Oliver Twist“
Omiljeni sport: nogomet
Najviše se boji: pauka



REESE WITHERSPOON

REESE
22.03.1976, Lousianna, New Orleans
Laura Jean Reese Witherspoon
.....
Rođena u New Orleansu, odrasla u Nashvilleu s majkom Betty (medicinskom sestrom), ocem Johnom (kirurgom) i tri godine mlađim bratom Johnom. Bila je učenica Harpeth Hall Girl's School, ekskluzivne privatne škole za djevojke, gdje je uspješno maturirala 1994. godine.

Njeno se prvo televizijsko iskustvo "dogodilo" kada je imala svega sedam godina glumeći u reklami za lokalne Nashvillske cvjećare. Reese je prvu veliku ulogu ostvarila 1991. u filmu Roberta Mulligana The Man in The Moon. Iste godine dobiva glavnu ulogu u TV-filmu Diane Keaton, Wildflower, gdje glumi djevojku koja otkriva okrutnu sudbinu epileptične tinejdžerke (Patricia Arquette).

Očito je 1991. godina bila od presudne važnosti za Reesein nastavak "filmskog života" jer su se uloge i filmovi samo nizali: Desperate Choices: To Save My Child (NBC, 1992.), Return to Lonesome Dove (CBS, 1993.), A Far Off Place (W.Disney, 1993.), S.F.W. (1995.).

1996. godine Reese dobiva nagradu za najbolju žensku ulogu u filmu Freeway na Catalonian International Film Festivalu. Više nije dvojila oko toga želi li nastaviti stopama svojih roditelja i završiti studij medicine ili se u potpunosti posvetiti filmu. Film je, ipak, bio veći izazov!

Da je odlučila ispravno, dokazuju odlične kritike za njena glumačka dostignuća u filmovima: Twilight (1998., uz Suzan Sarandon i Gene Hackman), Pleasantville (1998.), Election (1999.), Cruel Intentions (1999.). 2001. glumila je u uspješnom box-office hitu Legally Blond, a 2003. je imala priliku glumiti u nastavku navedenog hita po imenu Legally Blonde 2.

Živi u LA-u sa suprugom Ryanom Phillippe (glumac) i kćerkom Ava Elizabeth Phillippe.


FILMOVI:
Hod po rubu
Izborni dani
Nestali zarobljenik
Okrutne namjere
Plavuša s Harvarda
Plavuša uzvraća udarac
Samo nebo zna
Važno je zvati se Ernest
Šminkerica sa sela


.....By€..........

Dodatak...banner by:my frendica Martina:
Create your own banner at mybannermaker.com!


my banner:by:me,ovo sam ja!
Image Hosted by ImageShack.us


ja..hh..:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 11.02.2008. u 20:21 sati.