Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/razumibezumlje

Marketing

Dijagnoza ipak važna!

Zbog primanja mita i namještanja mirovina, u dvjema akcijama u Splitu i Osijeku uhićeno je ukupno 14 ljudi, objavljeno je danas na konferenciji za novinare Ravnateljstva policije i USKOK-a.

Protukorupcijske akcije "Dijagnoza 1" i "Dijagnoza 2" provedene su u splitskoj i osječkoj bolnici. U Splitu je uhićeno devet osoba, među kojima je petero liječnika. U Osijeku je pak uhićeno četvero djelatnika Zavoda za mirovinsko osiguranje te jedan liječnik. Uhićeni su liječnici svih specijalnosti, a kod jednog od njih pronađeno je i 50 krivotvorenih pečata.

Kako je priopćeno na konferenciji, uhićeni su za svoje usluge primali od 3500 do 8000 eura, a ukupna šteta za državni proračun još nije utvrđena.

Korisnici usluga spadaju u vojnike HV-a i HVO-a. Ravnatelj policije Marijan Benko izjavio je kako očekuje potporu branitelja za ovu akciju. Nijedan korisnik ovih usluga nije uhićen.

Akcija je krenula na dojavu iz Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.
Izgleda da bi ajkule mogle izbjeći mrežu, što srdelici nije uspjelo!

Gdine Pašaliću, kako ćete sada demantirati i OPRAVDATI aljkavost i nekompetentnost vaših ljudi? Dali ćete ipljuvat USKOK isto onako kako ste Vi i Vaša doktorica ispljuvali mene i moju suprugu na Radio-Plusu?
Požurite i pospremite nastali nered i rastroj u vašim redovima, i pokušajte objasnit vašim doktorima da nisu bogomdani i da su ipak zamjenjivi!
A pouka je vrlo jasna: Polako se ova država razvija, polako pravosuđe gubi nepotističke pozicije, ne znaš kome vjerovati, ne znaš tko ti čuva leđa! A ne znaš ni tko je s druge strane telefona…
P.S.
KBC Osijek ne postoji!
KBO postoji, a to je bitna razlika!
PozDrAV!


Post je objavljen 11.02.2008. u 18:46 sati.