Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/christianoliver

Marketing

On me ubija!

On me ubija! Mislim na Njega, ne mogu disat... Kad Ga vidim na hodniku, kad se onako božanstevno smije... Ili kad onako savršen samo stoji i gleda oko sebe... Traži nekog... A ja se nadam da u djeliću sekunde kada gleda u mojem smjeru, i zamjećuje mene! Nikad Mu ne bih mogla priznat da ga volim... Zapravo, volim je preslaba riječ za to... ja njega OBOŽAVAM!!!

Image and video hosting by TinyPic

Mislim da sam u Njega stvarno zaljubljena..
i da bi tu nečega moglo bit... kada bi i On mene zamijetio... Barem dijelićem toga kako ja zamjećujem Njega... Ali ja se nadam! Nadam se da će i On mene jednom prmit u Svoje snažne ruke, i da će i meni nešto nježno šaptat na uho... I da će se i sa mnom onako božanstevno smijat...On je tako nježan... i nije sramežljiv... pažljiv je... Baš kakav IDEALAN dečko treba bit... Ali nisam ja za Njega... Ne zato što ima drugu... On je presavršen za mene... Kako uvijek moram voljet nekog kog NE SMIJEM??? Ja se i dalje nadam... Učinio me tako sretnom... Umjesto crnog, sad se TRUDIM nosit žuto! Ni ne zna da postojim, a ja sam nakon dugo vremena ponovno HAPPY!!!!

Image and video hosting by TinyPic (kako slatko)

I ne želim razmišljat o mogućnosti da me ne zna, da me nikad nije vidio, da NIKAD nećemo bit zajedno... Previše sam sretna, da sva ta žuta boja koja sjaji iz mene, skroz prekriva ovo crno i loše misli... Tako sam sretna! Sanjam da me voli, da se znamo, i da smo zajedno... Kada razmišljam o tome, tako mi je toplo... Cijeli svijet izblijedi, samo smo On i ja, zajedno, držimo se za ruke i uživamo... (iako je to samo moja mašta- možda bljutava romantika...)! Svaki put kad prođe kraj mene, osjećam leptiriće u trbuhu... svaki put kad mislim na Njega, osjećam leptiriće u trbuhu! Al svaki put kad Ga nema... Ti leptirići jednostavo odlete... Nestaju. I baš kad mislim da se nikad neće vratit... Tu su... Vratili su se baš kao i ova neizmjerna sreća koju osjećam....! Kad bi barem znao da Te volim!! Da me ubijaš Svojim pogledom!

***Kak vam se sviđa ovaj happy post


Post je objavljen 11.02.2008. u 16:10 sati.