Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nijedantinijebioniblizu

Marketing

Ljudi moji....sretno valentinovo....

Ma ne..nisam vas zaboravila.....samo kaj ima tolko stvari pa nikako da sjednem za comp i nekaj napisem...
joooj kod mene ima puno toga novog.....
al o tomw sad ne stignem pisat....

zato hvala vam svima na komicima....
vraticu ih...
a ja vam ostavljam jedan tekstic...
koji vjerujem da ce vam bit vise neg zanimljiv.....

i da..sretno valentinovo svima.....cerek

~~~~
Svi se mi s godinama mijenjamo, a tako se mijenja i naš doživljaj ljubavi. Važno je znati da tvoj odnos prema dečkima nije isti s 13 i s 19 godina. Zato je teško odrediti nekakve ladice u koje bi se djevojke mogle razvrstati. No ipak, napravili smo nekakvu klasifikaciju i savjete, a ti vidi pronalaziš li se u kojoj ladici...

Image Hosted by ImageShack.us



Ljubav neke za sad ne dodiruje previše, a neke košta ocjena .
Je li to zbog tvog karaktera, gena, utjecaja okoline ili astrološkog profila, tko bi znao, no kad su dečki u pitanju, svaka cura ima neki svoj pristup. I, naravno, svoj križ.

NAIVKA


Njezin je moto: 'E, baš on je pravi!' Ona mašta o idealnom dečku (kakav vjerojatno ne postoji) i idealnoj vezi i, nažalost, često joj zbog maštarija pred nosom promakne pravo stanje stvari. Zatim sama sebi predbacuje da je naivna i da idući put mora bolje pripaziti. Srećom, nikad ne gubi nadu!

Savjet: Kao i sve, ni ljubav ne može biti savršena, a ne postoji ni savršen dečko. Ipak, postoje dečki koji su daleko od savršenstva i na tebi je da takve uredno izbjegavaš. Vjerovati da će se on promijeniti i da sve moguće glasine koje o njemu govore loše stvari su samo puste priče, vrsta je entuzijazma koju radije treba upotrijebiti za spašavanje životinja ili planeta. Ne očekuj toliko od svojih vršnjaka.


Image Hosted by ImageShack.us


ZEZALICA

Je li za tebe ljubav samo igra?
Njezin je moto: 'Ljubav je igra.' Djetinjasta je, u životu ništa ne shvaća previše ozbiljno, kako svoje obaveze tako ni ljubav. Dečki su joj 'kako doš'o, tako o'šo', uspomenice koje zaboravi preko noći. Ili je na sebe na ovaj način stavila štit protiv povrijeđenosti, ili se još nije zapravo ni zaljubila. Zbog svog odnosa prema dečkima zna i slamati srca - bilo njima bilo svojim frendicama! A možda je jednostavno još u fazi da je dečki previše ne zanimaju.

Savjet: Naravno, uvijek se bolje smijati nego plakati. No ponekad neka suzica ipak dobro dođe. Jednostavno da se malo oslobodiš i olakšaš dušu. To ne znači da si slabić ili naivka već jednostavno cura od krvi i mesa. Makar se držala da te ništa ne pogađa, jednog bi se dana mogla dogoditi prava erupcija osjećaja, posebno ako naiđe dečko koji će te potpuno zaluditi! Nikad ne zaboravi koliko ti znače prave prijateljice.

Image Hosted by ImageShack.us


PLAČLJIVKA


Njezin je moto: 'Živi za ljubav!' Ljubav je smisao, ljubav je pokretačka snaga zbog koje je i nastao svijet i ljubav je nešto najvažnije u njezinom životu. Zato se zaljubljuje kad god joj se pruži prilika (kriteriji joj nisu previsoki), a kad god se opeče, vjeruje da to nikad neće preboljeti i treba joj mjeseci da se oporavi. Prijateljice, kojima redovito plače na ramenu, uvijek u rezervi imaju papirnate maramice.

Savjet: Ne plači za dečkom, jer stiže drugi! Vjeruj, i brže nego što misliš. Samo se malo osvrni oko sebe... Takva si kakva si, samo moraš pronaći snage da se uvijek digneš i da vjeruješ da će jednom naići i onaj pravi. Dotle – shvati druge kao dio velikog testa. I orijentiraj se više i na druge stvari u životu osim ljubavi.

Image Hosted by ImageShack.us


NEPOVJERLJIVA



Nepovjerljiva dobro pazi da se ne opeče...
Njezin je moto: 'Svi su dečki isti!' Djetinjasti su, neodgovorni, bezobzirni i samo im je jedno na pameti – u to ona ne sumnja. Bilo da se sama opekla bilo da je na primjeru prijateljica dobila dojam o varljivosti ljubavi i opasnosti zaljubljivanja, nepovjerljivica dobro pazi kome će pokloniti svoje srce. I poljubac, naravno.

Savjet: Vjerojatno se ne zaljubljuješ često i nećeš imati paletu dečkiju o kojima ćeš moći pričati s frendicama – znaj da je to u redu i da ništa ne gubiš. Svatko ima svoje potrebe i stavove i najvažnije je da se ne uspoređuješ s drugim curama ili si postavljaš zahtjeve na koje još nisi spremna odgovoriti. Npr., da se do određene dobi mora dogoditi tvoj prvi put. On neka se dogodi kad ti budeš osjetila da je najbolji trenutak za to!

Image Hosted by ImageShack.us


ROMANTIČARKA

Njezin je moto: 'On je najbolji!' Dovoljno je da pokraj nje prođu dva prekrasna plava oka i ona postane totalno opčinjena. To što je on jako zgodan ili se dobro ljubi daje joj poticaj da mu okarakterizira i dušu, koja je u njezin očima divna i krasna, makar ju uopće zapravo ne poznaje. Romantičarka se zalijeće u ljubav najviše na temelju fizičke privlačnosti, pri čemu mozgić stavlja u stanje uspavljivanja. Često zanemaruje druge obaveze u životu jer ju dečko totalno zaludi.

Savjet: Koliko god da se dečko činio idealan, vjerojatno će biti prolazna pojava u tvom životu, koja neće imati mnogo utjecaja na kasnija zbivanja. Jedinice u imeniku, svađa s roditeljima ili prijateljicama i zanemarivanje obaveza radi 'jednog zgodnog malog' su, naprotiv, pojave koje bi mogle uzrokovati dugotrajnije komplikacije u tvom životu. Zato, znaj onu 'Nije zlato sve što sja', pamet u glavu i ne zaboravi da osim ljubavi postoji i – stvaran život!

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 11.02.2008. u 09:30 sati.