Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubomorko

Marketing

Pričajmo malo o meni


Dakle..željeh vam obznaniti nešto jako važno, ali možda bu na kraju ispalo da i nije toliko važno.. Joooj koja filozofija..
Pa..puno ljudi me u zadnje vrijeme pita … [ i sad tu dolazi moja baka i pjeva mi neku pjesmu za pijance..nemam pojma.. i nekaj govori da ja živim na Marsu (ali ne, ja sam ipak na Veneri).. i priča o nekim parama i smije se.. velim vam ja.. ja se nje bojim.. (neki dan mi je pričala o dečku jednom, kak je on super i sve to..LOL..ona bi mene ženila..) No, neću sad o tome.. samo me je to malo sad odmaknulo od mojih misli..]
Da nastavim.. jedan me covijek pita kaj bi za valentinovo(mislim, stvarno..kako nemaštovito..) I sad mu ja lijepo velim.. Hoću jedan laptop, može neka mazda, tv, hoću da mi neko plati putovanje u Španjolsku i Irsku, možda i Australiju jednog dana.. I tak..
Sve ja to hoću..no, ali da vas ne prestrašim, ja to ne trebam.. :)

Hm..možda ipak.. razveselilo bi me nešto drugačije, nešto posebno samo za mene.. Nešto što se ne dobiva svaki dan, nešto što nije prolazno.. ono što ostaje zauvijek u sjećanju.. originalno..
Trebam njegove osmijehe, njegovu podršku, njegove ruke, zagrljaje, savjete, trebam njegovo prijateljstvo.. Materijalno nije trajno.. a ja želim ono trajno.. Tak da se ne mora opterećivati s onim materijalnim.. Jer koliko god razmišljam o tome što trebam, stvarno.. ali stvarno imam sve..
Imam sve materijalno..

No, dobro..dosta o tome.. Želim vam poslati pozitivnu energiju i punooo dobrog raspoloženja (bar polovicu raspoloženja koje ja imam danas)..


Post je objavljen 10.02.2008. u 19:41 sati.