Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Foto-reportaža: Na Cvjetnom (špica), jedne subote u podne...

Jučer sam objavio foto-izvještaj sa Kazališnog trga maršala Tita, a danas evo i obećanog ostatka fotografija, sa Cvjetnog i blizine. Subota oko podne, sunčani zimski dan, skoro proljeće! Cvjetni je trg, inače, zapadni kraj zagrebačke "špice", kojom se u subotu šetaju lokalne zvjezdice i lovci na njih. Zvjezdice ne poznam, ali fotoreporteri su mi bili zanimljivi, pa sam ja fotografirao njih. sretan


Kako se zove čovjek, koji pravi figure od balona? Baloner, naravno. smijeh

Photobucket



Naš štand (jedan jeftini plastični stol, s rupom u sredini za suncobran), gdje smo i opet prikupljali potpise za Sisačku deklaraciju o klimatskim promjenama. Bit ćemo na istom mjestu i slijedeće dvije subote!


Photobucket


Djevojčica s knjižicama. cerek Zapravo, dijeli poseban broj "Metroa" za Valentinovo. "Ajde uzmite, da mogu doma!"

Photobucket


Spomenuo sam reportere. Evo ovdje nekoga (možda poznatog, ne znam!) intervjuira ekipa za Red Carpet ili tako nešto.

Photobucket


Moj je veći od tvoga!

Photobucket


Jedna fotoreporterka u lovu na atrakcije: nanišanila je metu!

Photobucket


Još je jedan uletio!..

Photobucket


Opa, već ih je troje! Pa koga su tako bezdušno izrešetali svojim objektivima? Neku zvjezdicu valjda, pored dječjeg ringišpila, manekenka ili tako nešto.

Photobucket


Osim zvjezdica i lovaca na njih, roditelji s djecom u kolicima zaštitni su znak Cvjetnoga trga subotom oko podne. Arhitektima, razvojnicima i poglavarima, naravno, ti zaludnici koji samo šetaju po suncu i ništa ne troše idu na živce.

Photobucket


Odmah iza ugla, na početku Varšavske, Prijatelji životinja imali su štand. Prikupljaju potpise za rezervat za jadranske dupine, i za donošenje svjetske deklaracije o pravima životinja.

Photobucket


Za kraj, kao komentar: ovaj štosni grafit nalazi se malo dalje, u Masarykovoj. Zapeo mi je za oko na putu između Cvjetnog i Kazališnog, odnosno Preradovićevog i Titovog trga.


Photobucket

Post je objavljen 10.02.2008. u 16:43 sati.