Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kraljica-suza

Marketing

Vrijeme ljubavi..

Puno puta u zivotu se dogodi da pravu snagu ljubavi shvatimo tek kad ju u potpunosti izgubimo. Neki sretnici shvate njenu velicinu i snagu na vrijeme pa je objerucke prihvate i prepuste joj se. Manje sretni je propuste i provedu dosta vremena zaleci za propustenim. Skeptici ju vazu, analiziraju, odmjeravaju. Pesimisti joj ne vjeruju. No ima i onih trenutaka kada Vrijeme cini cuda za Ljubav.Ne vjerujete mi?Ljubav mi je ispricala sljedecu pricu, a na vama je da odlucite hocete li joj vjerovati ili ne..

Jednom jako, jako davno postojao je jedan otok gdje su zivjeli osjecaji: Sreca, Tuga, Znanje, Tastina, i svi ostali ukljucujuci i Ljubav.
Jednog dana su saznali da ce otocic potonuti, pa su se svi krenuli spasavati. Ljubav je zeljela ostati do zadnjeg trenutka, vjerna i odana svom otocicu no, kad je otocic gotovo nestao, ipak je odlucila zatraziti pomoc.Bogatstvo je upravo prolazilo kraj nje u svom velikom, luksuznom brodu kada ga je Ljubav zapitala moze li ju povesti sa sobom.Bogatstvo je gotovo srdito odgovorilo da ne moze jer nema mjesta za nju sa obzirom da mu je brod ispunjen srebrnjacima. Ljubav je za pomoc odlucila zamiloti Tastinu koja je upravo prolazila pokraj nje u prelijepom brodicu.''Tastino molim te pomozi mi!'', zavapila je ljubav, na sto joj je Tastina odgovorila:''Ne mogu ti pomoci Ljubavi, sva si mokra i mogla bi mi unistiti brod.'' Tuga je bila u blizini i Ljubav ju je zamolila za pomoc. ''Molim te, povei me sa sobom'' tiho je zatrazila Ljubav.''Oh...Ljubavi toliko sam tuzna i zelim biti sama.'' odvrati Tuga i odjedri sama dalje. Sreca je takodjer prolazila kraj Ljubavi no kako je bila presretna nije ni cula njezin poziv u pomoc.

Odjednom se zacuo glas koji je rekao ''Dodji Ljubavi, ja cu te povesti''.Bio je to jedan starac kojeg je Ljubav, ushicena i presretna, zaboravila pitati ime.Kada su stigli na kopno, starac je posao svojim putem prije nego sto ga je ljubav mogla pitati tko je.Znajuci koliko duguje stracu, Ljubav se obratila Znanju, mudrom starcu za pomoc otkrivanja identiteta dobrog starca koji joj je pomogao.Znanje joj je odgovorilo ''Vrijeme''.Ljubav je zastala u cudu i pitala zasto joj je Vrijeme pomoglo, na sto se Znanje nasmijesilo mudrim smijeskom i odgovorilo ''Zato sto samo Vrijeme moze shvatiti koliko je velika i snazna prava Ljubav''.

Blizi nam se Valentinovocerek
oh  it is love  by little pret,  Image Hosting

Post je objavljen 10.02.2008. u 13:56 sati.