Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/littlelotte

Marketing

Promises

Evo me nakon duuugo vremena. Nisam baš imala vremena zbog škole…ah…ta škola mi reže osmijeh s lica. :/
A i nije mi se baš dalo, honestly. Od mog zadnjeg pisanja se , doduše nije ništa promijenilo.
Danas nisam bila vani. Subota je…a ja sam subotu provela u sviranju, farbanju kose u crveno, u razočaranju jer se boja i nije baš onako primila kako je bilo predviđeno i učenju povijesti i geografije…subota. Hm. I daaa!!! Jela sam finu maminu tortu od čokolade! Pozdrav mami!
Tina, izdajico ,mala, ja te ko tumplek čekam na msn-u,a ti sigurno papaš nešto fino čokoladno.
Enivej…život je zadnje dane i malo naporan,rekla bih. mislim, 1. mjesec je počeo, mogu s pravom reći , grozno. Katastrofalno. Baš se sve nekako krivo poklopilo…ne znam. Valjda su mi zvijezde takve bile. Što ja znam.
Nisam baš dobro društvo u zadnje vrijeme…nisam baš ni za nekakve pretjerane izlaske. Tako volim ovih , svega par ljudi koji su oko mene. Toliko su dobri, toliko im vjerujem. Ne obećaju puno,ali zato kad i nešto kažu, znaju da će to i učiniti. Znaju da je to zasigurno u njihovoj moći. Tako mi je drago što ste tu…hvala vam,ljubice moje.

Voljam vas…tina, luka,axy,jan,nina,nikolina,jana,hana,martina……..RANA SRETAN TI 18. ROĐENDAN!!!! SREĆO MOJA PUNOLJETNA!!! I SALETU TAKOĐER SREĆAN ROĐENDAN. VELIKI POZDRAV , MOMCI!




Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 09.02.2008. u 22:20 sati.