Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bilonekad

Marketing

Kako se odmarati a ipak raditi?

Radni odmor? Mogu li ove dvije riječi uopće ići zajedno? Tko uopće odmor može spojiti s radom ili rad s odmorom? Netko bi rekao da je to nemoguće, ali u mom slučaju biti će upravo tako.

Što to znači?
Znači da odlazim od kuće i ostavljam Puža i Sinka da se sami snalaze, a Repliku (kćer) vodim sobom, znači da ne moram svaki dan ići na uobičajeni posao, znači da ne moram kuhati, prati, peglati…….i zbog svega nabrojenog moglo bi se reći da idem na odmor.

Što to još znači?
Još znači da ću 24 sata biti angažirana drugačijom vrstom posla (od onog uobičajenog), znači da ću svake sekunde biti okružena grupom od desetero djece, (a pored moje grupe biti će tu još bar pedesetak djece), znači da ću im tjedan dana biti i mama i tata i baka i djed, brat, sestra…..sve, znači da se neću odmarati nego i te kako raditi!

A to još znači i da ću, pored sveg "posla" i odgovornosti, ipak uživati, jer s djecom je uvijek veselo, znači da dalmatinci kreću na "snjegovanje" (čitaj zimovanje), znači da ćemo se svi zajedno dobro zabaviti i izludirati, znači da ćemo napuniti baterije i veseliji i snažniji krenuti u nove događaje, znači da ćemo složiti još po koju kockicu u svoju kutijicu sjećanja, znači da ćemo se ipak odmarati ali i raditi, znači………još puno toga……….

I ZATO........

Photobucket

BUDITE DOBRO.............VRATIT ĆU SE...........

Post je objavljen 09.02.2008. u 21:31 sati.