Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pantagananera

Marketing

Ahh, subota...

Danas opet sunce, prekrasan dan.
Otišla sam jutros na kavu s frendicom, prekopavale smo neke daleke uspomene i neka prijateljstva koja su danas jako blijeda, a žao mi je zbog toga.

Imam tu jednu " frendicu" ( ovo frendica nije pod navodnicima jer mi zapravo nikada nije bila frendica, nego zato jer je to polako prestala biti cry)
Od prvog dana srednje škole smo se našle, skompale i jednostavno postale nerazdvojne...
Prvi izlasci, prvi dečki, prve svađe i plač, sve smo zajedno prolazile. Ja sam za nju bila stup na koji se uvijek mogla osloniti, a ona meni glavni razlog smijeha i zabave, osoba koja me uvijek uveseljavala i koja je bila glavni dio mene.
Došao fax, prve godine, ona u Rijeci, ja doma... i tu je polako prestajalo... sjećam se kako sam plakala onog dana kad je trebala otići u Rijeku.. plakale smo skupa.
I tako se to još vuklo godinu dana, sve manje smo se povjeravale jedna drugoj, i iskreno, ona mi je sve manje nedostajala.
Nas je bilo 4, svaku sam upoznala u nekom drugom dijelu svoga života, i svaka mi je jako bitna... jako. Tako smo ostale nas 3, i možda zato jer smo bile zajedno, ona mi nije nedostajala. I eto, neki dan sam pukla i sve joj rekla, da mi smeta što je nema, da sam tužna i da želim da razgovaramo o tome. Ona se osjećala isto, samo je trebala inicijativa... sad je u Rijeci.. kad dođe doma vidijet ćemo.
Neznam hoće li ikad biti isto među nama ( hehe, pričam o njoj kao da smo u vezi sretansretan), ali mislim da ću se potruditi...

Eto, neznam zašto sam uopće to pisala, možda mi je trebao ispušni ventil, možda sam trebala sve to napisati.. vama...

Inače.. subota je!
Moji su otišli na neki rođendan, i zamolili me ako bi došla ja po njih kasnije ( oko 3- 4 roflrofl), sestra isto ide na neki rođendan tako da mi dolaze cure na movie night i pizza žderačinu! party
njaminjami

Dobila sam kremu za ruke, i imam osjećaj da djeluje.. kao da su mrljice manje...

Dragi radi i danas... jako mi nedostaje, baš sam ga poželila...kisskisscerekcerek

Ideeeem ... Puse svima!!
kiss











Post je objavljen 09.02.2008. u 19:14 sati.