Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thedanceofeternity

Marketing

Bili su to dani puni tjeskobe, dani puni nade, dani puni patnje koju ja nisam htjela prebaciti na one koji se nalaze oko mene..

ewo me..
više neznam kaj da pišem na ovome blogu..dosadan mi je več. ali volim ga pisati. pa ga nebudem izbrisala. čak mi više mi komentari nisu važni. ali bilo bi ljepo da malo komentirate. da...



ima novu teoriju o plakanju za nekom osobom u koju si zaljubljen.. svi mi znamo da kroz suze izlazi sva tjeskoba koja je u nama ne...ali zakaj bi se plakala za nekim ko se ne plače za menom.. i još k tome me ne vidi ni ne čuje..znači ne isplati mi se.. dobro.. sad ak te dečko ostavi zbog druge il tak nekaj onda oke.. al ak niste skupa ni niš drugo zakaj plakat? heh.. ah.. sam se več polako gubim..



škola..hm..na mestu je još.. nažalost.. ah.. kako bi život bio ljep bez škole.. makar bi mi bilo malo dosadno u životu.. i bez onih ljudi koje viđam svakim danom u praznim i depresivnim učionicama.. mislim da bi treću osnovnu u čakovcu trebalo pošteno preurediti.. dok dojdem u školu imam osječaj da nerem disat.. eh.. takva je svaka škola.. hehe..



ošišala sam se...jeeeeeeeeeeeee... sad bar vidim neš.. prije sam ima šiške do poda pa niš nisam vidla.. prvo kaj sam rekla dok mi je teta šišaljka skratila šiške je bilo: pa ja vidim...hehe.. sad bar vidim kako je svijet lijep i pun boja..



sutra mi je braceku rođendan..19..aha..stari je več..a zgleda ko da ima 16..hehe..jedino mi je žal kaj se on zmislil na moj rođ pa mi je neš kupil i sad sam se ja morala sjetiti njegovog rođendana i uzalud potrošiti pare na tofife koji bu on pojel za 5 sekundi.. hnjeee..



ajde pozdravite sebe



Post je objavljen 09.02.2008. u 18:45 sati.