Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/melez

Marketing

Opet bura ...

Odrađeno je i 7. kolo 4. Rival zimske lige, kao i 3. kolo 1. Rival male lige. Temperatura oko 7 stupnjeva, uz jaku buru, ponovo nam je zima pokazala zube. Prerano sam najavio proljeće u prošlom kolu ...

Na startu 47 trkača i trkačica, i to po treći put ove sezone. Čak 7 debitanata od čega 5 žena. Na samom kraju lige i još po takvoj buri... baš čudno. Većinu novih sam zaboravio pitati za godine, pa ako žele neka se sami jave na moj e-mail ili na mobitel, obzirom da su godine važne za obračun bodova.
Pobijedio je ponovo Ivan Stanić, ispred Nikole Kerekovića i Kreše Glavaša. Najbrža žena bila je sve bolja Suzi Peruč, ispred Ive Tomić i Barbare Bebić.
Kolo prije kraja izvjesna je ukupna pobjeda Ivana Stanića, kao i njegove ekipe MNK Potpićan '98, pa si, evo, uzimam slobodu da ih proglasim pobjednicima već sada. Ostalo je sve otvoreno, bit će zanimljiva borba za preostale nagrade.
Rezultate imate na desnoj strani pri vrhu, samo kliknete na logo zimske lige. Rezultate male lige objavit će Mladen na službenim stranicama TK Rival.
Zadnje kolo i velike i male lige na rasporedu je 23.02.2008. na Kastvu, sa startom u uobičajenih 10:00 sati. Nakon utrke, uslijedit će proglašenje pobjednika i podjela nagrada, sa skromnom tombolom.
Još samo da najavim i 5. kolo zimskog kupa Istre i Kvarnera, koje je na rasporedu 17.02.2008. u Rovinju, i zadnje 6. u Pazinu 24.02.2008., dan iza zadnjeg kola zimske lige. Malo zgusnuto, ali drugačije se nije moglo ...


Post je objavljen 09.02.2008. u 16:40 sati.