Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Po dva Montefona za Milenu i Danijela

Podgorica - Sedmi po redu Montefon održan je sinoć u Velikoj sali KIC-a "Budo Tomović" , u organizaciji Udruženje estradnih umjetnika Crne Gore.
Ovogodišnji Montefon svojima nastupom otvorio je Stevan Faddy koji je dobio specijalnu nagradu kao prvi predstavnik nezavisne Crne Gore na Eurosongu. Pored njega, specijalne nagrade dobili su Sergej Ćetković i to za najkompletniju muzičku ličnost, dok je mladom Luki Đurđeviću pripalo priznanje koje nosi naziv "Rođa Raičević", a dodjeluje se najuspješnijem izvođaču od 12 do 17 godina.
Po dva Montefona dobili su Milena Vučić i to za pjevačicu i spot godine, i član sastava "No Name" Danijel Alibabić i to za kompozitora i tekstopisca. Pored ta dva priznanja, Milena je dobila na poklon statuu u obliku štikle.
Nagrada "Pjevač godine" pripala je Stefanu Filipoviću, a najbolja grupa u prethodnoj godini je "No Name". Montefon za aranžera pripao je Vladanu Popoviću Popu. Za najbolji album u 2007. proglašen je "Litar neba" Bojana Marovića, a za hit godine izabrana je pjesma "Otvoreno" Bojana Delića. Montefon u konkurenciji "Otkriće godine" pripalo je Anji Mašanović.
Pobjednica prošlogodišnjeg festivala "Cetinje-fest" Jadranka Barjaktarović dobila je priznanje za izvođača narodne muzike.
Pored dobitnika na Montefonu su nastupili Saša Kovačević, Bato Vujošević, Ivan Čanović, kao i Jelena Boljević i Zdravko Đuranović.


P.S. Slike ću postavit sutra ili za koji dan!
Pozz&pusa

Post je objavljen 09.02.2008. u 16:28 sati.