Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/markonike

Marketing

Hrvatska u srcu


hrvatskaNaša domovina (hrvatska) je najljepša zemlja na svijetu i trebali bismo biti ponosni na nju umjesto da se uvijek žalimo kako nam je loše.
Tolike uspjehe nemaju ni puno veće zemlje.Nabrojima samo neke:Janica Kostelić - najveća skijašica svih vremena to što je ona napravila teško da će itko ikad ponovitI.
,Goran Ivanišević - pobjednik Wimbledona,najcjenjenijeg teniskog turnira na svijetu i jedan od najvećih tenisača u povijesti,
Ivan Ljubičić i Mario Ančić - osvojili su 3. mjesto u parovima na OI i osvojili su Davis Cup,Dražen Petrović - možda i najbolji europski košarkaš,istinska legenda koji je sve stekao napornim radom i nažalost Bog ga je uzeo k sebi prerano,prisjetimo se i momčadi:Vatreni koji su 1998.godine zadivili nogometni svijet i uzeli brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu,košarkaši - oni su osvojili 1992. godine u finalu OI od jedinog pravog i istinskog Dream Team-a,vaterpolisti koji su osvojili svjetsko zlato i na kraju naši rukometaši - prvo zlatna generacija koja je 1996.pokorila Atlantu i uzela Olimpijsko zlato,zatim ova generacija koja je već 5 godina u svjetskom rukometnom vrhu (valjda svi znate što su sve osvojili).To je bio sport.A sada umjetnost,kultura i sve što ide uz to.Hrvatska ima 3 dobitnika Nobelove nagrade:za književnost ju je 1961. dobio Ivo Andrić,a Nobelovu nagradu za kemiju dobili su Vladimir Prelog i Lavoslav Ružička,a uz njih za Nobelovu nagradu bila je nominirana i Ivana Brlić-Mažuranić.Imamo i mnoge pjevače od kojih se posebno istiće Marko Peković Thompson sa svojim pjesmama.Neki govore da je ustaša,neki da je nacist,mnogi ga mrze,ali jedno je sigurno da nijedan pjevač nema glas kao on.
A uz sve njih Hrvatska je podarila mnoge kipare,slikare i mnoge druge umjetnike.Zato ne kukajmo protiv Hrvatske nego budimo domoljubi i budimo sretni što živimo u takvoj zemlji u kojoj su većini građana bitne 3 stvari:OBITELJ,DOMOVINA I BOG.


I za kraj ostavio sam našega heroja,generala Antu Gotovinu kojega je Sanader prodao Haagu samo da bismo ušli u Eu,a to i tako neće biti brzo.On je branio našu zemlju,bez takvih kao on još bismo i danas bili pod srpskom vlašću i umjesto da mu budemo zahvalni mi ga izdajemo ANTE GOTOVINA - HEROJ,A NE ZLOČINAC!!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 09.02.2008. u 15:33 sati.